5
Hunger
  • preziosi
    #5
    A Bandai Namco pár napja kezdett el egy új játékot promotálni, amire akkor még csak úgy hivatkoztak, hogy Little Nightmares-projekt. Most viszont hivatalosan is bemutatkozott a Tarsier Studios műhelyében készülő program, amiről kiderült, hogy valójában a 2015 februárjában bejelentett Hunger, csak más néven.

    A Hunger Little Nightmares története egy fiatal lány körül forog, aki egy szörnyekkel teli labirintusban, a The Maw-ban rekedt, ahonnét csak különböző feladványok megfejtésével juthat ki. A program a gyermekkori félelmeinken alapul.

    Egyelőre se megjelenési dátum, se platform nem lett bejelentve – bár valószínűleg PC-re és PS4-re fog befutni –, de a Bandai Namco megígérte, hogy a Gamescomon mindent megtudhatunk a programról.



    2017 tavasza, PS4, XB1, PC
    Utoljára szerkesztette: preziosi, 2016.08.17. 14:37:43
  • hunbalee
    #4
    Akkor megint csak a PR bullshit véget sehol nem említik a pc-t csak a PS4-et :(
  • preziosi
    #3
    úgy tűnik, nem. ola holmdahl, a tarsier alapítója így válaszolt twitteren egy platformokat érintő kérdésre: "Hunger is in pre-production and we're aiming for it to be a downloadable for console and PC."
  • hunbalee
    #2
    Ps4 only :(
  • preziosi
    #1
    Bemutatkozott a Hunger címet kapott horrorjáték. Közhely de igaz, hogy a normálisabb és klasszikus horrorokat már csak független fejlesztőktől kapunk. A jelek szerint ezúttal a Tarsier új alkotása, a Hunger hozza majd ránk a frászt, mely bevallottan a sablonokból építkezik. A program hős egy kislány, aki egy szörnyekkel teli labirintusban reked és természetesen ki kell juttatnunk onnan.

    A megjelent trailer igen ígéretes és reményeink szerint nem rontják el a végeredményt. A videó mellett egyébként képeket is kaptunk, melyek egy igen sötét és rémisztő környezetet festenek le. A Hunger jelen pillanatban még nem kapott megjelenési dátumot