3
  • NEXUS6
    #3
    Jó 5let! :)
  • kvp
    #2
    Okosora temaban nekem is van egy zsenialis otletem: :-)
    -epapir kijelzo
    -bluetooth-os kommunikacio, multi device tipuskent (hogy ne kelljen kulon driver)
    -kepes kihangositokent is mukodni
    -nincs rajta erintokijelzo, de a keret 8 gombos dpad-kent mukodik (4 irany keresztben es 4 funkcio a sarkokban)
    -amikor idle-ben van, telefonkapcsolat nelkul is mutatja az idot (az egyetlen lokalis funkcio)
    -+szenzorok es szenzor portok mint peeble-nel

    Api: Csak megjelenitendo kepet kap es gombnyomas, meg egyeb szenzor esemenyeket kuld vissza egy a telefonon futo lokalis szolgaltatason vagy egy bluetooth-os data api-n keresztul. A megjelenitendo kep lehet differencialis is, tehat csak a valtozast tartalmazo, ezt szereti az epapir. (lasd: png es mpeg kodolasok) Igy egy nagyon buta (tehat keveset fogyaszto) orabol is lehetne tetszolegesen okosat kesziteni, mert a lenyeg a hozzakapcsolt telefonon futna, viszont van gyors menu navigacios lehetoseg is. Tovabba a radios forgalom jelentos resze (a kepek) a telefonbol menne az ora fele, tehat kisebb mertekben meriti az orat mint a kuldes.

    ps: Extrakent meg lehetne oldani, hogy az ora mutassa a telefon teljes kijelzojet, persze vagy kicsinyitve vagy zoom-olva. A 8 perem gombbol 4 a kurzorhoz, 2 a nagyitashoz, 2 a kattintashoz rendelheto. Igy barmilyen a telefonon futo buta alkalmazas hasznalhato lenne oraval vezerelve.
  • CairoJack
    #1
    Ez tökre tetszik, szebb, mint az előző modell. Csak Mo-n halál drága lesz, szokás szerint. 80-100k-ra tippelek. Annyit meg nem ér (nekem). A vízállóság miatt egy szép nagy piros pont, és egy +1.
    Casio G-shock kivitelben nagyon elfogadnék egy ilyet. Úgy még talán meg is érné nekem az árát.
    Valakinek amúgy van tapasztalata ilyen órával? Lenne 1-2 kérdésem.