6
  • Ragnaar
    Igen tudom, hogy kb. erről van szó, de a Wonder Woman ereje valószínűleg nem az izmaival van összefüggésben. Persze ha a képregényben izmosra rajzolták, (nem ismerem a Wonder woman képregényeket, de a google képregényrajzok alapján nem rajzolták kifejezetten izmosra) akkor úgy hitelesebb lenne, ha egy sportosabb színésznő játszaná valóban. (Superman sem volt nagyon kigyúrt a filmjeiben.)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.27. 11:29:52
  • EnxTheOne
    Szerintem arra gondolt hogy legalább egy sportos fitnesz modell alkatú lány játssza a főszerepet

+ ezen a képen elég rondának tűnik a csaj

De nézzük a jó oldalát, ö legalább nem lett feka
  • Ragnaar
    Ezzel azt akarod mondani, hogy egy halhatatlan színésznőnek kellene játszani a szerepet, vagy minimum súlyemelőnek vagy legalább repülni tudjon ? CGI - al hamarabb megoldják
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.26. 13:43:49
  • Bokafix2
    Kb olyan mint az asgardiak, ők is évezredekig élnek, de nem halhatatlanok.
  • Dewri
    Úgy tudom halhatatlan és sebezhetetlen, emellett repül és emberfeletti ereje van, alapvetően egy női Superman.

Gal Gadot elég nulla erre a szerepre egyébként, akármelyik képregényt nézzük is, még csak nem is hasonlít hozzá sem arcra, sem egyéb fizikai tulajdonságokat tekintve...
  • Wittgen
    Nem értek hozzá, ez a Wonder csaj halhatatlan? Vagy hogyan oldják meg? Minden generációban lesz 1-1 WW?