6
  • item
    #6
    Ez egész könnyen letesztelhető lesz. Amint megjelenik az erre épülő eszköz és tesztelhető a szuper lassított felvétel,akkor visszatérhetünk a dologra. Abban egyetértünk,ha kis felbontásban lesz csak képes a 480fps-re és a végén interpolálja FHD-ra az anyagot ott egyértelműen vacak eredmény fog születni. (Sz..ból várat ugye)
  • Sir Cryalot
    #5
    "Ilyen mértékű lassított felvétel teljes hd felbontásban való rögzítése pedig számomra azt mutatja,hogy nem egy gagyi teljesítményt kínáló chipről lenne szó"

    ennek javarésze lehet interpoláció is ami nem egészen annak számít (komolynak)
  • item
    #4
    Rendben,mutass még egy mobil SOC-ot ami képes erre. Az senkit nem érdekel,hogy egy weblapot 1 vagy 2 másodperc alatt jelenít meg. Az sem lényeges,hogy az antutu tesztben mennyi pontot ér el. Sőt tovább megyek,engem baromira nem érdekel,hogy egy alkalmazás milyen gyorsan töltődik be rajta. Ez általános teljesítmény nem? Engem jobban érdekel,hogy a multimédiás része mennyire erős. Ilyen mértékű lassított felvétel teljes hd felbontásban való rögzítése pedig számomra azt mutatja,hogy nem egy gagyi teljesítményt kínáló chipről lenne szó. Majd,ha a samsung meg a qualcom és társai is letesznek olyan megoldást az asztalra,akkor lehet beszélni,addig meg ez egy elég komoly teljesítménynek számít.
    Mutathatnál nekem olyan videó kamerákat és fényképezőket,melyek szintén képesek erre,persze nem a milliós kategóriában,hanem a széles körben elterjedt olcsónak számító megoldásokban.
  • dchard
    #3
    "480FPS-es lassított felvételek 1080P felbontásban. Ez azért elég komoly teljesítményt sejtet."

    Egy fix funkciós egység teljesítményéből nem lehet következtetni az általános teljesítményre.

    És valóban: legalább a belépő szintű LTE támogatása (cat 3) a középkategóriában most már alap elvárás. A telkók nagy része nem fogja felvenni a kínálatába (EU, USA) ha nincs benne LTE támogatás, mert nekik módfelett fontos, hogy offloadolni tudják a szénné terhelt 3G hálózatokat. Ez pedig jelentős piac.
  • Inquisitor
    #2
    " egy 1,3 GHz-es négymagos MediaTek MT6582 chipet "
    Régebbi nem volt beragadva? :D
    Mondjuk 4G-t meg külső MT vezérlővel tudhatna ez is.
  • item
    #1
    MT6595 és MT6795.. Lassan révbe ér ez a hajó is. Eddig csak az olcsó eszközökben volt ismert ez a gyártó,de ezek szerint szép kis szeletet vághat ki a közös tortából a mediatech is.

    480FPS-es lassított felvételek 1080P felbontásban. Ez azért elég komoly teljesítményt sejtet.

    Super Slow Motion
    Utoljára szerkesztette: item, 2015.02.21. 21:27:24