26
-
Ragnaar #26 Hát a Batman vs Superman elég egyenlőtlen lenne. Nézzük mindjárt mi lenne ha Superman egyszerűen felrepülne Batmennel a holdra 5perc alatt. Ha meg van kriptonit onnantól Supermant Batman kb. 10 mp alatt megcsinálja a kütyüivel. Enyi. Kérdés még, hogy Aquaman melyik oldalon áll, mit tud , és hogy kerül oda. (még szerencse, hogy nem nekem kell írni a forgatókönyvet)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.26. 14:32:29 -
god25 #25 Hehe. Ma is megérte elolvasni a kommenteket. Röhögve indulok dolgozni.. thx :D -
#24 Nem. Az atlantiszi az Namor herceg volt a Pókemberben. -
#23 Nem volt neki valami haknija a másik univerzumban? Mármint az atlantiszi Aquamannek a Mravelben? Gyerekkoromból (igencsak nem most volt) emlékszek egy Pókember képregényre, ahol konkrétan az atlantiszi Aquamannel kerül összetűzésbe, és nem a Hydro-Mannel, vagy kivel. -
Serutekin #22 "tengerek császára" vagy ha sírni akarunk akkor vízlord :D -
Sir Cryalot #21 -lehet amazt sem , csak abba már régóta és mélyen beleivódott és át van itatódva -
Ender Wiggin #20 Magyarul viszont elképzelhető, hogy ugyanaz lesz a nevük... Mert Hydroember az még hülyébben hangzik, mint a Vízfej. A magyar nyelvet nem szuperhősködésre találták ki. -
Dewri #19 A Marveles Pókember ellenfél angolul Hydro-Man, aki egy bűnöző, a cikkben szereplő DC karakter viszont Aquamen, egy fél-atlantiszi hős. Tehát ez nem ugyanaz a két karakter. -
#18 :-)))))))) -
schultz6354 #17 Teso, bunk oo is vagy meg fax is, na de hat ezt betudom az alacsony iskolazottsagodnak, es ezt honnan tudom?Mert ha tudnal rendesen ovasni akkor megertetted volna hogy mit irt a hozzaszolo es nem csak kapasbol lefikaztad volna. -
kalapos01 #16 "Miért nem a legismertebb és legjobb sorozatát írják mindenhova? Ez pedig a Csillagkapu-Atlantisz!"
A mostani sorozatának több értelme van, de LOOOOOOL. Persze. Az Atlantisz. Ne röhögtesd ki magad. Egy alacsony nézettségű scifi ismertebb, mint a Baywatch vagy a Trónok harca? -
xido #15 Van igazad benne,de vigyázz,két rivális képregény-birodalom közel azonos nevű karaktere eltérő jellemű és eredetű lehet...itt se szabad összekeverni a kettőt
pddchris...örüljünk,hogy legalább most nem a Trónok harcát emlegették fel :)
Utoljára szerkesztette: xido, 2015.02.21. 00:06:14 -
tomboy013 #14 Elég lazán néz ki Aquaman. Iszonyat kíváncsi vagyok a filmre. Komolynak ígérkezik. -
Sequoyah #13 Mar o is benne lesz? Attol tartok, megint 3 filmnyi iszuperhost szuszakolnak egy filmbe, es igy egy erthetetlen kapkodo katyvasz lesz belole. Nem eloszor tortenne ilyen... -
Sir Cryalot #12 hja kb ennyire "absztrakt" ez a szuperhősadaptálhatnékjuk,
faékemberek egyrakáson.
-
#11 Vízember tényleg van, viszont az Pókember ellensége volt. Nem tudom hogy keveredett Batman és Superman közé. Kicsit fura így és persze a kinézete is. -
Cickány90 #10 Frank99:
It's SEAman, not Semen! XD -
#9 ha már nedvek:
vérember, húgyember, geciember nem lesz?
ALIG várom. Az utolsó színészére lennék leginkább kíváncsi...
lenne ötletem elsőre.. -
pddchris #8 " A derült égből villámcsapásként lecsapó kép, mely a The Red Road című remek tévésorozat sztárját, Jason Momoát ábrázolja."
Miért nem a legismertebb és legjobb sorozatát írják mindenhova? Ez pedig a Csillagkapu-Atlantisz!
-
Balogh G #7 0 Celsius fok környékén esély lesz arra is! -
#6 az enyémet is, az ilyenek.... -
Yagami #5 Istenem, hogy ti mennyire buták vagytok :) Minden napomat bearanyozzátok egyébként, csak így tovább... -
#4 hóember nem lesz????
agymosotttak.... -
SlayR #3 GigaHiperlájk! -
nlght #2 Már van paródia:
http://www.imdb.com/title/tt0426592/
Jó kis Leslie Nielsen stílusban, de nem mindenki szereti ezt a fajta humort. -
MasterMason #1 Vízember, hangyaember... lassan itt volna az ideje egy jó kis komédiának is, ami a "szuperhősökről" készül. :D
Kicsit kezdik túltolni ezeket, már a csapból is ilyen olyan szuper-ember fog folyni...