Celebrimor az új Shadow of Mordor DLC főszereplője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az senkit nem zavar, hogy már a Másodkorban meghalt?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
-igazi kilúgozott "subsidiary" corporate fejlesztő lett ez a monolith ahogy elnézem.
A jatekban igen lazan kezeltek Kozepfolde tortenelmet es a karaktereket is.
Peldaul Szauron nem teljesen titokban, hanem Celebrimbor segitsegevel alkotta meg az Egy Gyurut, sot kesobb Celebrimbor megszerzi azt es Szauron ellen vonul. Az idorend, a politai hatalmak es a foldrajz sem teljesen pontos. Alkotoi szabadsag.
Viszont nekem hangulatilag es jatekmenetben is nagyon rendben volt a jatek. Egy nap nem toltottem vele par oranal tobbet, viszont minden mellekuldetest is megcsinaltam, igy pont optimalis elmenyt nyujtott.
Peldaul Szauron nem teljesen titokban, hanem Celebrimbor segitsegevel alkotta meg az Egy Gyurut, sot kesobb Celebrimbor megszerzi azt es Szauron ellen vonul. Az idorend, a politai hatalmak es a foldrajz sem teljesen pontos. Alkotoi szabadsag.
Viszont nekem hangulatilag es jatekmenetben is nagyon rendben volt a jatek. Egy nap nem toltottem vele par oranal tobbet, viszont minden mellekuldetest is megcsinaltam, igy pont optimalis elmenyt nyujtott.
Az Egy Gyűrűt Sauron kovácsolta a Végzet Hegyének lángjában, Celebrimbor a Hatalom Gyűrűit dobta össze (de egyből 19-et).
Celebrimbor lesz az a Celebrimor.