Bejelentették az Alien 5-öt - és a rendező is megvan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://fxmason.blogspot.com/
Olyan mint az SW: ott is van 3 csilliárd ember a messzimesszi galaxisban, de nem, az egész sztori állandóan a Zanakin gyerekről szól, aki egy szőke kékszemű kissrácból lett 2 m magas néger állat.
Amúgy a 3. rész jó volt, de az újravágott változatot kell nézni! Szorri, hogy elmaradt belőle 1-2 kötelező elem, pl a végén a zatomrobbanás, de helyette volt valami kis mondanivaló, pl hogy bármilyen elcseszett az életed, akkor is összeszedheted magad annyira, hogy legalább emelt fővel halj meg, ami amúgy valójában semmit nem számít, vagy valami ilyesmi. Kár hogy úgy tűnik sokan inkább mégis a zatomra szavaznak.
Fincher mondjuk azóta sem vállal közösséget ezzel a filmjével, mert ő megpróbálta a maxigázt kihozni, csak sajnos túl sokan pofáztak bele. Ahhoz képest szerintem meg még mindig nem rossz, pláne a zéró minőségű 4. részhez képest.
Szal el a kezekkel Finchertől!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Arról nem is beszélve, hogy az Alien és az Aliens volt csak alapfilm, a 3. és 4. rész önmagában szart sem érne, ha nem lenne a 2 nagy előd. Olyat meg még egyszer nem lehet gyártani, Ellen Ripley épp 65 éves, már kicsit öreg amazonnak. Sigourney Weaver nélkül meg az egész olyan, mint Schwarzenegger nélkül a Terminátor.
Viszont ha elkezdenének egy új külön szálat, ami szintén trilógia, és a 3. rész azzal végződne, hogy mégiscsak lepottyan egy idegen a Földön, az megalapozna egy teljesen újfajta Alien filmet, ami már simán játszódhatna a Földön, és az idegenek és az ember háborújáról szólna.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
És az Alien-ek által lakott Földön fog játszódni. Nekem bejönne.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Asszem Blomkamp kénytelen lesz új történetszálat alkotni, mert ez így nem ígér túl sokat 😊))
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
@zombee: nem vagyok beteg, csak más az ízlésünk.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bájdövéj Ra1N: még szép, hogy nem fogja hozni az eredeti "hangulatát" mivel akkor újdonság volt és szétfostad magad rajta, ma már meg semmi nem hat meg senkit, nem hogy egy "horror"film...csak legyen épkézláb, esetleg elgondolkodtató története és én már megyek is a moziba.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Sosem lesz már az Alien filmekből az az igazi sci-fi horror amilyen az eredeti trilógia volt...
Az elbaltázott 4. rész után kíváncsian várom mit hoznak ki ebből.