30
Brickleberry, nagyon állat
-
eddaniel #30 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan itttttttttttttttttttttttttttttttttttttt vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaki? -
eddaniel #29 nem hallott valaki a folytatásról? hogy lesz e? -
#28 szerintem is, ez még viccesebb volt mint a family guy, pedig az sem kutya -
eddaniel #27 311-ben Walking Dead :)
Rick, Carl, Daryl -
eddaniel #26 biztos, hogy néha elnevetik, de újraveszik :) -
Selminar #25 10est ma raktak fel, ugy tudom heti 2 megy a Comedy central-on szal szerintem a 11es fenn lesz reggel, az utolso 2 resz meg jovo héten.
Es igen, a szinkron kiváló, csoda h el nem nevetik magukat közben a színészek :D -
eddaniel #24 azt még nem láttam, megvárom a szinkronost, (általában minden sorozatot eredeti nyelven nézek, de szerinten ennek olyan jó a szinkronja hogy érdemes várni)
vagy a magyar adón már adták?
én akkor nézem ha le lehet tölteni mert nem tudom mikor megy az itthoni tévében -
Selminar #23 Majd a 11es rész, azon sírtam! :D
"money money" -
eddaniel #22 Yoghurt helyett maci-geci, ez kúúúúúl -
eddaniel #21 mikoo jön máá a tizedik réész?!
cool-on már adták?
vagy a comedyn megy?
és hol vagyok egyáltalán?!
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.11.24. 10:33:48 -
Selminar #20 Háhá és a 3x07-ben Nicholas Cage magyar hangja tényleg Nicholas Cage magyar hangja :) -
eddaniel #19 tudom, nézem. -
#18 felháboritó és ott rohadjon meg aki elékszálta -
#17 megy egy ideje :) -
eddaniel #16 kössssszzzz -
eddaniel #15 Ha elkezdik adni a Comedyn magyarul a harmadik évadot akkor valaki írja már be ide legyen szíves, kösz. -
Pretorianus #14 ezért írtam, hogy szerintem már adták mert nem voltam biztos benne. A comedyn a beharangozóban azt mondták néhány hónappal ezelőtt hogy csötörtök esténként új részekkel, de amikor néztem kiderült hogy az első két évadot ismételgetik
Utoljára szerkesztette: Pretorianus, 2015.05.28. 19:01:54 -
SzinesGeza #13 Tévén már adták a 3-ik évadot is szinkronnal?
Érdekes mert nemrég beszéltem Elek Ferenccel (Malloy) aki azt mondta most fogják elkezdeni a szinkront. -
Pretorianus #12 az "ördög"-ön fent van az első két évad szinkronosan, de a harmadik csak angolul, valaki feltehetné, mert ha jól tudom valamelyik tévén már adták a 3-ik évadot is szinkronnal -
#11 De, csak leadják az utolsó 3 epizódot. -
SzinesGeza #10 Mégsem lett kasza? Kijött a S03E11. -
eddaniel #9 Mindegy, legalább "örök" emléket állítottunk "neki" :)) -
SzinesGeza #8 Kaszált sorozattól mit vársz? :) -
eddaniel #7 wow, apám de pörög a topik. -
eddaniel #6 kár, de legalább nem megy át olyan változáson mint a south park, ami egyre sz@rabb, de nem hagyják abba mert pénz van benne. -
#5 Sajnos nem... :( Nemrég olvastam hogy nem lesz több évad. -
eddaniel #4 -
eddaniel #3 Egyelőre három, de még folytathatják. -
SzinesGeza #2 Nem volt rossz. Kár, hogy csak három évad. -
eddaniel #1 A Comedy Central-on megy, kib@szott vicces, undorító, beteg, és perverz. A legjobb Malloy az aljas kis medve.
Utoljára szerkesztette: eddaniel, 2015.02.17. 21:51:59