4
  • AgentKis
    #4
    Tegyél rá mást! Ja, hogy ahhoz olvasgatni meg "matyakolni" kell(ene)...
  • who am I 7
    #3
    van benne valami...ha a cpu-ram együtt lenne, akkor már jobb lenne...tehát 1 modul lenne a kettő, már az is sokat dobhatna, de azért várjuk meg...taboknál több értelmét látnám amúgy.
  • flashpointer2
    #2
    Kár hogy androidos
  • kvp
    #1
    Erdekes, de nem annyia hasznos mint amilyennek tunik. Idealis esetben egy telefont egyszer rak ossze az ember es nem cserelgeti a komponenseit. Bovithetoseg tekinteteben pedig a teljesitmeny rovasara megy a modularizaltsag. Jo pelda erre, hogy a peldakban a memoria, a kozponti es a grafikus processzor nincsennek integralva, pedig egy tokozason belul elhelyezve jelentosen nagyobb teljesitmeny erheto el, kisebb fogyasztas mellett. A kulso periferiak tekinteteben mar hasznosabb lenne, de ha a vasarlonak van penze, akkor megveheti a legdragabbat keszre szerelve, mig ha nincs, akkor inkabb egy jobb ar/ertek aranyu tomeggyartott integralt rendszert valaszt.

    Jobb otlet lenne a szervizben cserelheto komponensek hasznalata, tehat egy online elore konfiguralhato telefon gyari osszeallitasa. A gond itt is az, hogy a jo ar/ertek aranyhoz az idealis a tomeggyartott, teljesen integralt keszulek.

    Viszont jateknak mint a Raspberry vagy az Arduino teljesen jo lesz, tehat a hobbi barkacsolok korebe nepszeru lehet mint project alap.