8
 • harcu
  #8
  Amúgy bankban az alkalmazott hozzáfér a privát leveleihez? Vagy mobilon, ami a bank wifijén lóg?
 • harcu
  #7
  A levelek szűrése alapértelmezett, de ilyenkor jön a találékony lúzer, és bedugja a pendrive-ját. Egyszer drága szőke kollegina tette meg ezt, kisfia otthon torrentezett, és ezt felmásolta a pendrive-jára. Miután a víruskergető már 53 vírusos fájlt törölt a pendrive-ról, kollegina inkább lelőtte a víruskergetőt, mert zavarta. Aztán meglepődve vette tudomásul, hogy a torrent könyvtár fele eltűnt. Még ő volt felháborodva, hogy milyen jogon töröl bele a program az ő pendrive-jába. Ja, hogy amúgy is tilos ilyet a gépbe dugni, az nem probléma számára. Na ekkor lett úgy megcsinálva a víruskergető, hogy nem tudják leállítani. Pár nap múlva újabb 50-et kaszált el a gépén a program, de ez már csak a dobogó második helyét jelentette.
 • Arnika19
  #6
  "A hackerek rosszindulatú szoftvert (malware) tartalmazó e-maileket küldtek ki tömegesen banki alkalmazottaknak"
  Nálunk zárt a rendszer, a bejövő levelek szűrésre kerülnek, illetve csak úgy bejövő levelek nem léteznek. Kamunk tűnik az egész, a Kaspersky-nek gondolom van megoldása ennek elkerülésére egészen véletlenül.
 • Ingy2
  #5
  "Egy támadással 10 millió dollárnál nem loptak többet, hogy ne keltsenek feltűnést. "
  :D

  Nekem feltűnt amikor 10e ft-t leemelt a bank és az ügyintéző össze vissza beszélt.
  Nagyon kemény káosz van a bankoknál. Az átutalások napokig nincsenek lekönyvelve és nem lehet tudni ki mikor mennyit emelt le a számládról.
 • Tetsuo
  #4
  Jól tették.
 • DarkHorSe
  #2
  a kb nagyon biztosagosan hangzik, engem meggyoztel (y)
 • arty
  #1
  bank rendszerében a levelezőrendszer nem szűr futtatható állományokat? mi nem bank vagyunk, mégse jön át kb semmise...

  viccbank zrt