Heroes of Might & Magic III HD Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos igen sekélyes kiadás lett a kiegek nélkül és elég drága is. Én a H2 óta mindegyik részt eléggé kedveltem. H3-at és H5-H6 öt inkább multiban H4-et és a H5 kampányt kedveltem a singleben.

Ősszel vagy télen meg jön a Heroes 7 már felkerült a honlapra a 6 népből 3 ! 3D-ben és 2D-s koncepciós rajzokon láthatjuk a lényeket és képességeiket és a ostrom egységek is visszatérnek. (Balliszta sátor stb, csak népenként teljesen máshogy néz ki) Várképek és népek zenéje is fent van.
Az egesz sorozatbol en is a IV. resszel jatszottam a legtobbet, bar ebben annak is szerepe volt, hogy csak ezt adtak ki PPC OSX-re :)

Ezzel a verzióval a fő gond az ára, az tényleg sok az alapjátékért.

A grafika viszont igenis sokkal szebb, nagy képernyőn (32") eléggé látni a különbséget. Sokkal élesebb a kép, mint a rajongói "HD" modnál, ami lényegében csak high resolution mod. Tableten nem láttam, ott lehet nem szembetűnő a különbség.

A két kiegészítő tényleg nagyon hiányzik a teljes élvezethez. Mondjuk az igazi nagy dobás az lenne, ha az eredeti armageddons blade kampányt is kiadnák a forge várossal. Vicces, hogy annó pont a "fanok" hőbörgése miatt dobták a koncepciót, pedig a M&M világ alapja az idegen technológia.
Én csak a két kiegészitő kampányát toltam végig
Főleg a második kiegészítőt szerettem a végén választási lehetősséget nagyon bírtam :)
molnibalage83
A végén még előveszem a IV-et. Megvan eredetiben. Anno még warezolva toltam, de aztán utólag becsületből megvettem. Még az alapjátékot sem toltam végig, nemhogy a kiegeket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Jó látni hogy nem vagyok egyedül H4 nekem is a favorit és évek óta csak azzal nyomtam multiban is a többi borzalmas egysikú a 4 hez képest.
qetuol
a 6-osról nem beszél senki? AZ a legjobb :D

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

molnibalage83
A H IV zenéjét mai napig hallgatom.

1.
2.

A Sand és Wather theme sem rossz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Hiába volt jó a sztori, ha egysíkú csaták voltak sajnos.

molnibalage83
Pontosan ezt éreztem a H V demó után. A H IV óta nem is játszottam mással, a H VI demo sem tetszett. A H III-ban milyen komoly újítás volt a H II-höz képest? Több skill, több frakció, mindenből több volt, szebbvolt, de semmi újítás. Se karaván, se hős, se semmi.

Az ötödik üt el legjobban szerintem :) Nekem mondjuk nem tetszett.
Ezt láttam én is, de ez egy kamu. Meglehet nézni mi volt előtte és utána. Szóval ez egy baromság :)
Nehéz ügy. Maga ez az egész HD verzió ránézésre nem ad a játékhoz semmit, SŐT! Ugyanakkor a karakterek újrarajzolásában szerintem látszik a meló, és sajnálom azért ezt, hogy az ő munkájuk nincs értékelve, mert amúgy meg semmit nem tett hozzá másfelől a UBI.
Totis
Mintha a random pálya generátor sem lenne benne.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Basszus nem mondod, egyedül a 4. rész hadjáratait toltam végig, mert rohadt jó sztorijuk volt :)
" A Heroes of Might & Magic sorozat legsikeresebb és legtöbb újdonságot tartalmazó epizódja volt a harmadik rész"

Addig oké, hogy a legsikeresebb a H3, de hogy a legtöbb újdonságot tartalmazó rész lenne, azért picit túlzás. A negyedik rész az, amelyik a legjobban elüt az összes többitől, és bizony sokan pont emiatt fikázták. Annyira más, hogy első nekifutásra nem is lehetett beleszeretni, meg kellett neki adni azt a bizonyos második esélyt. Nagy kedvenc volt a H3, de amióta megjelent a H4, csak egyszer vettem elő. (A legjobban az "fájt" hogy az ötödik részben nyoma sem volt a negyedik nagyszerű újításainak, átrajzolt H3-nak tűnt az egész, az első kampányt sem játszottam végig)
molnibalage83
A IV-nek volt az első négy rész közül a legjobb rendszere szerintem is, csak sajnos a hadjáratokat eltolták. A nagy részén olyan pálya volt, ahol csak egyféle kastály volt. Ez elég unalmassá tette sajnos. A IV rész után multizni akartunk a bátyussal a III-mal kb. 10 éve. Olyan sivár volt, hogy fél óra után abbahagytuk.

Az ubisoft valóban hazudik. A grafika nem volt annyira rossz mint azt ők állítják, alig nyúltak hozza, szinte észrevehetetlen a különbség. Már rég létezik HD patch: "HoMM 3 HD" a neve. Az legalább működik a The Shadow of Death, Complete verziókkal is és akár 4000x4000 felbontásban :)
Szerintem meg a IV. a legjobb része, és annak új grafika sem kell. Ezerszer jobb, mint ez a buta III. rész. Tudom, tudom, szerintetek egymilliárd légy nem tévedhet...
http://i.imgur.com/fJ3KR6M.jpg
lol

setuh
Azert szoljak le sokan,mert ez csak az alapjatek hd remakje a ket hivatalaos kiegeszito(Shadow of Death es Armageddon's blade) nincs benne,amik azert sokat hozzatettek az alapjatekhoz.Ezt illett volna beleirni a cikkbe.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Végigtoltam a kampányt, és hát HATALMAS! :)
Az aki leszólja, kamuzik. Pont olyan mint az eredeti, csak gyönyörűbb lett.
Nem minimális javítást csináltak, hanem az EGÉSZ játékot újrarajzolták.
Szóval csak tolja mindenki, mert alapmű. :)
Sokkal jobban jártok ha gogról veszitek meg az eredetit. Ugyan az a grafika, csak abban bent van az összes kiegészítő (a HD kiadásban nincsenek mert elveszett a forráskód), és 8 euróba kerül amíg a hd 15be.
sárkánylovag
"Melyet mindenkinek érdemes beszerezni " ?
Én eddig csak rosszat halottam a remakeről hogy az egy lenyúlás minimális képi feljavítással amit a régi játék feljavított változata már tudott.