A The Walking Deadnél és az NCIS-nél nincs nézettebb
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy kedvelője vagyok a sorozatnak de egyet értek veled én is így látom.
Csakhogy a nézettség nem csökken, hanem évről évre nő. Egy olyan csatornán nézték 18 millió az évadnyitót, amin 700 ezer néző mellett rendeltek be sorozatot a 2. évadra. Soha a büdös életbe nem fog ennyire lecsökkenni a nézettség. A világon nem volt még sorozat, ami 95% nézőt veszített, ez pedig a legnépszerűbb.
Szóval elméletben hiába van igazad a kemény maggal, a képregény is pont ezt az utat írta le 2002 óta. Az elmúlt években a The Walking Dead az a képregény, ami folyamatosan növeli a példányszámát. Ilyet egy másik képregény sem volt képes ezt megtenni. Más példa nincs erre. Csak most állt be szintre.
08/2005: The Walking Dead #21 - 17,668
08/2006: The Walking Dead #30 - 20,540
08/2007: The Walking Dead #40 - 22,989
11/2008: The Walking Dead #54 - 24,093
11/2009: The Walking Dead #67 - 24,666
11/2010: The Walking Dead #79 - 28,971
11/2011: The Walking Dead #91 - 31,813
11/2012: The Walking Dead #104 - 57,456
11/2013: The Walking Dead #116 - 69,913
11/2014: The Walking Dead #134 - 68,093
Szóval elméletben hiába van igazad a kemény maggal, a képregény is pont ezt az utat írta le 2002 óta. Az elmúlt években a The Walking Dead az a képregény, ami folyamatosan növeli a példányszámát. Ilyet egy másik képregény sem volt képes ezt megtenni. Más példa nincs erre. Csak most állt be szintre.
08/2005: The Walking Dead #21 - 17,668
08/2006: The Walking Dead #30 - 20,540
08/2007: The Walking Dead #40 - 22,989
11/2008: The Walking Dead #54 - 24,093
11/2009: The Walking Dead #67 - 24,666
11/2010: The Walking Dead #79 - 28,971
11/2011: The Walking Dead #91 - 31,813
11/2012: The Walking Dead #104 - 57,456
11/2013: The Walking Dead #116 - 69,913
11/2014: The Walking Dead #134 - 68,093
Nem, nekem eszembe jutna sokféle út, lehet folytatni, nem ez a kérdés, hanem az, hogy akár én, akár a forgatókönyv írók kitalációjára mennyire lesz vevő a nép. Egy ideig még biztosan. Sok van a témában, de nem ennyire. El lehet-e húzni a végtelenségig? Persze. Súlyos nézőszám vesztés mellett? Kizárt.
A képregény (vagy bármilyen képregény) mellett is egy idő után csak egy kemény mag marad meg, a többiek elpártolnak. Semmit nem lehet a végtelenségig húzni, komoly tábor elvesztése nélkül, csak az ilyen Barátok Közt szintű mocskokat. Ez utóbbinak, meg megvan a miértje, hogy ebben a birka országban, hogy mehet még mindig ez a sorozat...
A képregény (vagy bármilyen képregény) mellett is egy idő után csak egy kemény mag marad meg, a többiek elpártolnak. Semmit nem lehet a végtelenségig húzni, komoly tábor elvesztése nélkül, csak az ilyen Barátok Közt szintű mocskokat. Ez utóbbinak, meg megvan a miértje, hogy ebben a birka országban, hogy mehet még mindig ez a sorozat...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megdöglesztették az Enterprise-al. 1-2 szereplő kivételével rémes színészek, a korábbi ST részekből újra felhasznált sztorik, az 1. éved kb. nézhetetlen. Később beindul, de nem csoda, hogy a 4. évaddal ért véget a ST, mint sorozat.
Az "új" mozifilmek nekem nem jönnek be, főleg azért nem mert egy alternatív ST univerzumban játszódik, amit eléggé nehezen nyelek le.
Az "új" mozifilmek nekem nem jönnek be, főleg azért nem mert egy alternatív ST univerzumban játszódik, amit eléggé nehezen nyelek le.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Első évad még kicsit döcögős de Game of thrones veri mindkettőt karakterekben, storyban egyaránt. Megvalósítás minősége kb. ugyanaz, bár ugye NCIS - ben nem kell zombikat meg sárkányokat megjeleníteni...
hát hogyne winnie. 7-8 évad. azt biztos elfelejtetted, hogy a képregényt csak nagyon lazán követi a sorozat. ahol már most vannak kreativitási gondok, mert mást sem tudnak, minthogy évente jön egy übergonosz társaság (vagy kettő), illetve, hogy megölik a legszerethetőbb, legjámborabb szereplőket. igen, ebben aztán tényleg van még 10 évad, nem 20 is. okos vagy.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2015.02.13. 06:45:12
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2015.02.13. 06:45:12
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ezt most azért mondod, mert neked nem jutna eszedbe semmi? nem te írod. ugye most csak viccelsz? hogy a francba ne lehetne nyújtani a végtelenségig? ha valami pár ember életéről szól, akkor addig mesélheted az életük történetét, amíg meg nem halnak. de most komolyan, ott a képregény, aminek a felénél sem járnak. ha csak az eddig megjelent részeket feldolgozzák, az plusz 7-8 évad, és annak sincs vége, szóval 7-8 évad múlva még előttük lesz újabb 4-5 évad. plusz saját sztorikat is ki lehet találni.
Utoljára szerkesztette: winnie, 2015.02.13. 05:14:05
Utoljára szerkesztette: winnie, 2015.02.13. 05:14:05
A trek-et nem döglesztették ki, hanem egyszerűen elbaszták. Pont ahogy a StarGate-t is. Treknél az új mozifilmek elég jól teljesítettek, bár magam részéről utálom ezt a Star Wars-osított bugyutácska J.J Tank módit.
Ez mindent elárul az átlag szellemi nívóról...
A Walking Dead az a helyzet, hogy folyamatosan képes volt növelni a színvonalat, képes volt növelni a drámát és elérte azt, hogy még azok közül is sokan nézik, akik ki nem állhatják a zombis filmeket.
DE! Az a baj, hogy lassan nincs tovább. Hová lehetne ezt még ragozni? Nem mondom 1-2 évadot még lehet nyújtani, talán egy mozifilm is beleférne, de lassan itt a vége. A végtelenségig nem nyelik le az emberek azt, hogy x részben jön egy új szereplő y-ban, meg elhullik, miközben a törzs mag továbbra is túlél. Jó a túlélést bámulni, jó a küzdelmet és a drámát átérezni, de a történetben már nincs túl sok patron.
Eljutunk egy biztonságos helyre, belakjuk, szembesülünk azzal, hogy az adott régióban a zombikon kívül van más konkurencia is, összetűzés, menekülés restart. Ezt nem lehet a végtelenségig nyújtani.
Nem lenne hülyeség +3 évad múlva lezárni a történetet Lost módra. Mindegy milyen hülye vége van, vége kell legyen "hamarosan", mert el fognak tőle pártolni a nézők és sokkal jobb a csúcson abbahagyni, mint pl. Star Trek módjára totál kidögleszteni a szériát.
DE! Az a baj, hogy lassan nincs tovább. Hová lehetne ezt még ragozni? Nem mondom 1-2 évadot még lehet nyújtani, talán egy mozifilm is beleférne, de lassan itt a vége. A végtelenségig nem nyelik le az emberek azt, hogy x részben jön egy új szereplő y-ban, meg elhullik, miközben a törzs mag továbbra is túlél. Jó a túlélést bámulni, jó a küzdelmet és a drámát átérezni, de a történetben már nincs túl sok patron.
Eljutunk egy biztonságos helyre, belakjuk, szembesülünk azzal, hogy az adott régióban a zombikon kívül van más konkurencia is, összetűzés, menekülés restart. Ezt nem lehet a végtelenségig nyújtani.
Nem lenne hülyeség +3 évad múlva lezárni a történetet Lost módra. Mindegy milyen hülye vége van, vége kell legyen "hamarosan", mert el fognak tőle pártolni a nézők és sokkal jobb a csúcson abbahagyni, mint pl. Star Trek módjára totál kidögleszteni a szériát.