25
-
dzsagon #25 A rebootoló ötlettelen kurv@nyatokat -
senki687 #24 Ja, erről a jelenetről a 4. Indiana Jones film jut eszembe, amikor belebújt a hűtőbe az atombomba elöl. Nagy kedvencem volt az első 3 rész, ami mind tele van lehetetlen marhaságokkal, mégis szeretem. A 4. részt már sokszor elkezdtem nézni, de sosem bírtam végignézni. Ez a jelenet megölte számomra az egészet. Na kb. ugyan ilyen hibának érzem ezt az ellővi a láncot jelenetet is. Az ide nem való. Az ilyen tipusú jelenet a Mátrix-ba, az X-men-be, az Erő krónikájába és a hasonlókba kell, de nem való egy ilyen filmbe. Olyan hiba ez, mint Sherlock Holmesból akcióhőst csinálni. Nem az akciófilmekkel van bajom, hanem az oda nem illő baromságokkal. Nem tudom miért teszik tönkre ezeket a filmeket, ha már annyi pénzt beleölnek. Ettől csak nézhetetlenné válik. Az ilyet legfeljebb a film+-on nézi az ember munka után félálomban az első reklámig, holott ennyi munkával már akár jó is lehetne. -
Zero001 #23 Emberek, új Hitman van Absolution óta. Azóta a Hitman frencsájz Abszolút fos lett, semmi nincs már a régi lopakodós, átöltözős, helyszínmegfigyelős, helyezkedős, _egyszer_ megfontoltan gyilkolós dologból.
Bemész tömegbe, bullettime segítségével mindenkit fejbe lősz, aki marad azt legéppuskázod, és valahol a tömegben ott vérzik el a célpont is, missön kámplít.
Nem tudom, miért vártok régi Hitmanes filmet.
Ja, remélem a Thief-ből is mostanában akarnak filmet csinálni, perpill az a frencsájz is ugyanígy tönkre van kúrva. -
CairoJack #22 Az számtalan dologtól függ. Számít a hangtompító mérete, hatékonysága, a kilőtt lövedék kalibere, és kezdősebessége. Mindenesetre annyiban maradjunk, hogy egy szubszonikus, kis kaliberű töltényt, egy jó hangtompítóval ki lehet úgy lőni, hogy halkabb legyen, mint a szán csattanása. És nyilván tehet az ember akár mekkora hangtompítót a fegyóra, ha a lövedék átlépi a hangsebességet, nyilván lesz hangja, lévén ott a hangrobbanás.
Más: hát ha egy ilyen trailer után ez a film tele lesz " hamisítatlan Hitmanos részek" akkor "gratulálok" a marketing stábnak, ügyesen gondoskodtak róla, hogy a rajongók közül senki ne legyen kíváncsi rá.
Amúgy meg erről a fasziról ez ugrott be:
http://www.kephost.com/image/FVJq
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.02.15. 13:08:55 -
Culram #21 Ha lesz egyszer Terminator remake akkor már látom ki lesz a T1000-es :D -
Lapajka #20 Az előzetest megnézve, azt kell mondjam, bár a színész arca nem a legjobb, és az előző Hitman jobb volt, de a film viszont lehet mégis jobb lesz, látványosabb, akciódúsabb... node majd meglátjuk.... nekem tetszett az előző rész is... olyannyira, hogy most lehet mindjárt meg is nézem újra... :D -
M2 #19 Minek ezeknek a filmeknek (bárgyú) sztori meg (jellegtelen) szereplők? Egymás után kellene vágni a látványosnál-látványosabb jeleneteket aztán úgy nyomni. Csak bámulni kellene, mint egy tüzijátékot.
Aki beül rá, az úgyis csak unatkozik a beszélgetős részeknél! :-) -
Zsoltee_a_bator #18 A hangtompito kozel sem olyan hatekony, ahogy a filmekben altalaban abrazoljak. Halkabb, de meg mindig nagyon hangos az eredmeny. -
#17 Nem... ő egy trailerrel kapcsolatban foglalta össze a lényeget. Trailerből még ne ítéljünk meg egy filmet, a látványosabb dolgokat úgyis mindig a trailerbe pakolják. Lehet hogy hamisítatlan Hitmanos részek is lesznek benne. -
xuldar #16 Tehát gyorsabban mozgatja a kezét, mint ahogy a puskagolyó repül. Reális. Újabb kihagyható film... -
Wittgen #15 Teljesen igazat adok neked, tökéletesen összefoglaltad a lényeget a filmmel kapcsolatban.
Valamint a Leon és a Ronin nálam örök kedvenc, szinte 2-3 évente megnézem őket. -
ostoros #14 A Leon a Profi tényleg nagyon jó volt :) -
CairoJack #13 Hááááiii bakker... Ez egy hulladék volt.
Nem tudom, hogy ez JOBB film lesz-e, mint a másik (az is gagyi volt), majd eldöntöm, miután megnéztem, de az előzetes alapján azt kell mondanom, hogy majdnem lehetetlen, hogy ebből egy JÓ film legyen.
Pedig én nagyon vártam az új HM filmet, hiszen iszonyat nagy HM fan vagyok, de a BM óta nincs értelmes alkotás a témában. Az előző film is vacak volt, a HM5 - Absolution is vacak lett, és a trailer alapján ez sem egy Hitman film lesz. Elmenne mondjuk egy Bosszúállók 2 vagy 3-nak, ahol egy új telekinetikus szuperhős csatlakozik a csapathoz, és szétb***armol mindent, de ez minden csak nem egy HM film.
Egyszer látnék már egy reális bérgyilkolós filmet, ahol 7-et lőnek egy M1911-ből, ahol nem húzzák fel 3-szor a pisztolyt mielőtt elsütik, ahol a hangtompító nem csak dísznek van, ahol a bérgyilkos észrevétlenül gyilkol, és csak a végén van látványos akció.
A "Leon a profi" volt az első és mindmáig utolsó film, ahol ezt profin kivitelezték. Az egyetlen film, ami egyszerre volt nagyjából reális, és mégis hihetetlenül izgalmas, szerethető, és nem utolsó sorban időtálló. A mai napig (100-adszorra is) élvezettel ülök le elé.
A "Ronin" sem volt annyira rossz, de az kissé unalmas lett. Cserébe reális volt. Szóval szerintem egy ilyen HM filmnek inkább a Leon a pro-ra kéne hajaznia, mintsem egy Hancock-ra, vagy Superman-re.
Szomorú vagyok. Egy ilyen trailer után ezt már biztos nem nézem meg moziban.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.02.12. 19:43:52 -
#12 Ez valami ultra szar lesz... :( Nem tetszik a trailer! -
hiper KOCKA #11 Arról nem állíthatnak össze egy komplett trailert hogy Agent47 az emberek háta mögé osonva megfojtja, leüti vagy leszúrja őket... ebben nincs sok látvány... az elhízott 10 évesek így nem fogják lájkolni. -
Elemir #10 Az a film abszolut visszaadta a játék hangulatát, pedig ez nem kis szó...!
Felépítése is olyan volt, mint ha egy játék küldetései lettek volna megfilmezve.
Persze ez kevés volt a sikerhez. -
#9 Ez. Szar. Kész. -
Etinger #8 Nem láttam a régit, de a két előzetest összehasonlítva a régi fényévekkel veri ezt szart :)
https://www.youtube.com/watch?v=Uh2fYGssoFI
Pedig hát az se hibátlan... -
Prof William #7 Jó akciófilmnek néz ki, csak éppen NEM HITMAN.
47-eshez inkább a csendes gyilkolás illene, mint hogy lemészárol nyílt harcban egy komplett hadsereget. -
Ender Wiggin #6 "you are lock in here with me"
Ez a Watchmen-ből van.
A lánc-golyós jelentig néztem. Ez ultraszar. Nem igazán értem, miért kellett lecserélni Olyphantot... -
Axlkenobi #4 Mivel ezt is Skip Woods írta, ha jól tudom, így én olyan sokat nem várnék tőle. -
twi452 #3 Kicsit olyan szállítós "cool" hangulata van de ez nem baj, kellenek az ilyen akciófilmek is :D -
Dewri #2 A csávó kicsit olyan, mint Orlando Bloom haj nélkül...:) -
Cyberdog #1 Látványosnak látványos, szó se róla. Majd elválik, hogy olyan mint amilyennek láttatni szeretnék a készítők a trailer alapján.