17
Salt
-
Ironman2 #17 -
Ironman2 #16 Egyébként februárban megjelent már mint teljes játék! Úgylátszik nem olyan népszerű,pedig jó kis kalózos game lett belőle -
Ironman2 #15 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1.4.1:
https://kickass.to/salt-v1-4-1-windows-viruz-t10520598.html
-
#14 Multija van? -
Plata #13 Sztem demóban nincs. -
#12 Vagy legyaksz egy szarvast(nem könnyű,mindig megpattan)vagy fáról versz le gyümölcsöt,vagy találsz gombát a fűben. Eddig ennyit találtam :) -
Plata #11 Én az este kipróbáltam a játékot,gyártottam tutajt és elhúztam másik szigetre és utána még másikra,de kaját nem találtam sehol.
Kalózt igen. -
Ironman2 #10 Nem mondod? -
sirpalee #9 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vessző, pont után szóközt kell rakni. -
Ironman2 #8 "többet" -
Ironman2 #7 de amúgy nagyon király játék,kár hogy elbaxák evvel a grafikával.unity engine azért ennél jóval töbet tud,na majd hátha váltanak közben -
Ironman2 #6 passz,én nem azt tolom -
Plata #5 Demóval meddig lehet játszani? -
Ironman2 #4 No hát aki eljut idáig,az majd tud fasza vitorlásokat készíteni.Ebből látszik milyen jó kis game ez:
-
Ironman2 #3 Amúgy van demo is a steam oldalán,le lehet tölteni,minden másért irjatok privit nekem :) -
Ironman2 #2
-
Ironman2 #1 Ismét egy nyitott világú túlélőjáték.Célunk a kalandozás,és felfedezés,a helyszin adott,egy hatalmas nyílt világ,óceánnal,és szigetekkel.A szigetek grafikája nagyon gagyi,hogyismondjam egyenesen ocsmány,de a játékmenet nagyon profi! A craftrendszer nagyon jó,sokmindent lehet már gyártani benne.Lehet saját hajókat készíteni,állatokra,és kalózokra vadászni,a nyílt óceánon hajókázni,felszerelni a vitorlásokat,felpakolni cuccokkal.
STEAM OLDALA
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.02.12. 00:32:06