15
-
zetortraktor #15 "Ott indul, hogy Pókember nem a csuklójából lövi a hálót, hanem egy ketyeréből a csuklóján, patronból... Ennyit az első szériáról.."
kész. ennyit. mert más a hálóvető, akkor kit érdekelnek a karakterek, kit érdekel a történet. jézusom, ezek a fiatalok...! pedig örülni kéne, hogy vannak saját ötleteik. a film az film, a képregény az képregény. nem kell szolgai másolást elvárni. pókembernek az arca is más, mint a képregényben. skandalum! -
Ragnaar #14 A hálóvető az igaz saját bütykölésű volt a képregényben valóban. De ha a 'környezetet' nézed a lerobbant bérház , a főbérlő stb., J.Jonah Jameson és a Hírharsona stb ... mindez nincs a 2. szériában, holott igencsak napi szinten találkozhattunk velük a képregényekben. Nem mondom hogy minden képregényt olvastam sőt kb 10-15-öt, de azok alapján nekem hitelesebb az első széria ... A második szériából pont ezek az apró részletek hiányoznak nekem. Nincs meg a képregények hangulata egyáltalán. Persze ugyanúgy működhet a második széria is, mint ahogy működik a két féle Hulk film is, nekem mindenesetre az első széria hitelesebb. ( Jah Zöld manó , Vészmanó ) -
Dewri #13 Ott indul, hogy Pókember nem a csuklójából lövi a hálót, hanem egy ketyeréből a csuklóján, patronból... Ennyit az első szériáról... Az már csak hab a tortán, hogy gyakorlatilag Venomon kívül nem nagyon van ellenfele, mert a pókösztön és a gyorsasága miatt nem nagyon lehet megütni (a képregényben a Titkos háború során egyedül szétcsapja az X-ment és Titániát...). Pont Oktopusz az, aki idegösszeomlást kap a képregényben, mert sosem tudja legyőzni, a filmben meg feltörli a fél várost vele? A Zöld Manó (aki nem a Vészmanó...) szintén nem igazán bír vele, holmi pörgő pengék nem tesznek kárt egy olyan szuperhősben, aki a géppisztolysorozatot is el tudja kerülni... És akkor az életéről nem is szólunk, Mary Jane mint szomszéd, Gwen kompletten kihagyva, stb. Szóval undorító volt az első széria, na... -
Ender Wiggin #12 kezdhetnék akkor egy csecsemú korú színésszel. az értelmi szintbe az integrálódna legjobban... nem tök mindegy, hogy ki vagy hogy lesz onnantól, hogy fekete színészt választanak? -
Ragnaar #11 Én az első szériát jobbnak tartom. Nekem jobban hozza a képregények hangulatát , bár elég régen olvastam már. (vészmanó, homokember, oktopusz doki elég hitelesre sikerültek)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.12. 13:03:41 -
xido #10 Aztán aláíratnak vele 3 részre szóló szerződést,majd vérszemet kap,többet kér,értékesebb filmeket akar,kilép,keresnek helyére mást...csoda,hogy potteréket végig tudták vinni ugyanazokkal a színészekkel... -
Szefmester #9 A második "sorozat" nekem is jobban bejött Garfield főszereplésével. A második epizód feka Elektrója viszont már csapkodta a biztosítékszekrényem ajtaját.
Amúgy szerintem azért keresnek fiatalabb alakot hogy integrálni tudják majd a világba, hiszen ott is fiatalabb volt póki amikor először találkozott a "nagyokkal", és így a sorozatban megtarthatják sokáig ugyanazt a színészt. -
zetortraktor #8 Elhiszem, én csak az ő szavait használtam. Nagyjából a bizalomvesztés játszott be a nézők részéről. -
#7 Hát pedig az új széria fényévekkel jobb, mint a régi. Komolyan, az valami paródia szintjén volt... -
dyra #6 A második sorozat már kezdett hasonlítani a képregényekre, az első sorozat irgalmatlan messze volt tőle. Gyerekkorom kedvenc képregénye a fene se érti miért nem tudják jobban hozni a képregény hangulatát. -
#5 Nekem tetszett :D sokkal jobban mint az új. Bár lehet azért mert DC-s szemétláda vagyok. -
zetortraktor #4 Dewri: mit nem értesz? Fos volt. Oké. Megnézted? Igen. Ennyi. Miért nézted meg? Mert nem tudtad, hogy fos. Más is megnézte. Utána viszont a nézők egy része már nem hagyta magát átverni, így nem ment el az Amazingre. (A második Amazing sem azért hozott ilyen szarul, mert szar volt. Azért hozott szarul, mert az első Amazing nem jött be a nézőknek.) -
BrockSamson #3 Ugyanigy vagyok vele. Nem mondom, hogy a masodik probalkozas egy filmes mestermunka lenne, de szamomra, aki evtizedek ota olvas Pokembert, a Webb-Garfield verzio sokkalta jobban kozvetitette a kepregenyek hangulatat es a foszereplo karaktere is jobban el lett talalva.
Harmadikra talan sikerul. Vagy nyolcadikra... -
Dewri #2 Továbbra se értem miért nem lehet rendesen megcsinálni a filmet a képregény alapján, hiszen az teljesen jó. Egyébként az első trilógia a világegyetem legnagyobb fos adaptációja volt, ennek ellenére hatalmas bevételekkel, míg a második nagyságrendekkel jobban hasonlított a képregényhez, mégis bukott, szóval nem értem a logikát és a közönséget... -
xido #1 Szuper..kezdjük rögtön onnan,hogy elhagyják a szülei és akkor harrypotter szindróma,legyenek tényleg 13 évesek,aztán majd felnőnek filmről filmre :)