17
-
#17 Legkomolyabb érv: nem mutattak meg, hogy működik. Ha megmutattak volna, akkor meg azért nem tudna senki se beszámolni a pontos működésről. -
karajjj #16 na ez már tényleg beteges :D -
#15 Jézusom... Az ilyen emberek mivel foglalkoznak és miből élnek meg? De tényleg... Olyan hülye, hogy csoda, hogy nem fullad meg azért, mert elfelejt legvegőt venni. Peddig jobban járnánk, ha ez történne... És a legszomorúbb az, hogy ilyennek is lehet gyereke és tovább örökíti a fantasztikus tudását és logikus világszemléletét...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.13. 10:03:11 -
TokraFan #14 Ezt nem érzed elmebetegnek?
"Számos olyan e-mailt küldtek e cikk írójának, amely az összetett kabbalisztikus számmisztika felhasználásával magyarázza el, hogy február 17-e lehet annak a napja, hogy a III. világháború kirobbanjon" -
TokraFan #13 Félig megbízhatóan kérdezném, hogyan kell egy atombombát "elsütni"? -
WoodrowWilson #12 Pasztmek, én meg aszittem, hogy nincs is atombomba! Ja bocs, ezt nem az ezoterikus magazin írta, hanem Posta Imike oldala. Mondjuk a valóságtartalma ugyanannyi. -
#11 Arra céloztam, hogy ha a csernobili katasztrófát kibírták (mert nyilván, amelyik faj, alpopuláció, egyed stb. nem tolerálja az atomkatasztrófát, az már '86 óta ki van purcanva), akkor most mi lehet a gondjuk?
Most nagyobb dózist kapnak, mint a katasztrófa közben/után pár évvel?
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.02.12. 12:33:09 -
#10 Az. Az első mondat után látható, hogy felesleges tovább olvasni, gyakorlatialg elmeorvosi esetek hányják össze marhaságaikat az olyan oldalakon. -
#9 Bírom az ilyen félig megbízható "alternatív" weblapokat. Ez a néphülyítő orbitális baromságokat és hazugságokat közlő honlap szinonimája. :) -
#8 Most írtak róla cikket az sg-n, ennyi. Meg tavaly, lentebb linkeltem is, volt ugyanebben a témában már írás. -
#7 Én már azt sem értem, hogy a szennyezett levelek elpusztítják a kulcsfontosságú rovarokat és mikroorganizmusokat...
Eddig ezek a rovarok és mikroorganizmusok nem ott voltak? 30 évvel ezelőtt elmentek nyaralni, és most jöttek vissza? -
#6 Hogyan befolyásolja a radioakivitás növekedését a politikai helyzet? És a felezési idő ugyan hogy tudna lelassulni egy anyagban? Érdekes dolgok ezek. :D
Utoljára szerkesztette: ocskoszilard, 2015.02.12. 00:09:40 -
halgatyó #5 Hmmm.. eddig nem volt erdőtűz arrafelé? Pont most, februárban? Neeee. Itt valami bűzlik, leginkább a szándék.
Itt van egy félig megbízható "alternatív" weblap-cikk:mini atombombát sütöttek el és ráfogták egy lőszerraktárra
Mondjuk, a mellékelt videón nem látom bizonyítottnak hogy tényleg az volt, de abban nem lehetünk biztosak, hogy nem is terveznek ilyet.
Márpedig ha terveznek, akkor érthető a közvélemény előzetes megdolgozása.
Nem árt résen lenni. (nem mintha bármit is tehetnénk) -
#4 "A halott vegetáció felgyülemlése megkétszereződött 1986 óta, amiben szerepet játszanak a szennyezett levelek, amik elpusztítják a kulcsfontosságú rovarokat és mikroorganizmusokat, ennek következtében a feleződési idő is jelentősen lelassult."
Ennek a mondatnak kb az az értelme, hogy a sugárzás csökkenti a korhadást elősegítő élőlények számát, így a rádioaktiv izotópok nem kerülnek be a talajba, sokkal inkább bennmaradnak a felhalmozódó elhalt, de nem korhadó növényzetben. Ez viszont növeli az erdőtüzek kockázatát. -
#3 http://sg.hu/cikkek/104190/erdotuzekkel-tamadhat-csernobil -
G_ArchAngel #2 Meanwhile...
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.02.11. 13:15:24 -
#1 neeeeeeeeeeeeeeeeeeee