Teljesen újratervezik a Google okosszemüvegét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fadell ugyanis olyan személy, aki kizárólag akkor dob piacra egy terméket, ha az tökéletes."
Fasza. Ez azt jelenti, hogy soha az életben semmit sem dobhat piacra. <#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy általános fogyasztási termékként az ilyen kütyüknek nagyjából nulla értelmük van, ha ezt még tökéletesre is akarják fejleszteni azzal csak még nagyobbat fognak bukni.
OK glass, stop lagging! <#mf1>#mf1>
Fasza. Ez azt jelenti, hogy soha az életben semmit sem dobhat piacra. <#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy általános fogyasztási termékként az ilyen kütyüknek nagyjából nulla értelmük van, ha ezt még tökéletesre is akarják fejleszteni azzal csak még nagyobbat fognak bukni.
OK glass, stop lagging! <#mf1>#mf1>
Hát, majd meglátjuk - a google vezette be a köztudatba (ezt az egyébként a technológiaia fejlődésből evidensen következő) eszközt - kvázi a nevéhez kötődik.
Ha most tényleg évekre elvonul fejleszteni, és nem lesz külső visszajelzése sem, abból szerintem lesz egy kis bukta.
Szerintem most jól látszik a két cég közötti mentalitás különbség: A google elindul egy egyszerű ötlet alapjánt, és folyamatosan fejleszti, csiszolja (a visszajelzésekre támaszkodva), az apple pedig 1xcsak előjön valamivel: figyu, ezt fogod venni!
(Talán szubjektív vélemény, nem akarok márkavitát gerjeszteni)
Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2015.02.09. 08:21:20
Ha most tényleg évekre elvonul fejleszteni, és nem lesz külső visszajelzése sem, abból szerintem lesz egy kis bukta.
Szerintem most jól látszik a két cég közötti mentalitás különbség: A google elindul egy egyszerű ötlet alapjánt, és folyamatosan fejleszti, csiszolja (a visszajelzésekre támaszkodva), az apple pedig 1xcsak előjön valamivel: figyu, ezt fogod venni!
(Talán szubjektív vélemény, nem akarok márkavitát gerjeszteni)
Utoljára szerkesztette: SupraMKIII, 2015.02.09. 08:21:20