11
  • BrockSamson
    Amikor par eve bejelentettek nagyon megorultem neki, da valahogy egy elso elozetes elvette a kedvemet. Szerintem itthonnezos lesz. :D
  • Wittgen
    Ami pozitívum volt:
    - látvány és zene
    - alapötlet
    - oltári jó elképzelések és részletesen kidolgozott apróságok (pl a gabonakörök keletkezésének rejtélye, kézi energiapajzs, "halhatatlanság" és reinkarnáció, különböző fajok, stb...)

Minden más negatív:
    - színészi játék (bár Kunist imádom, de neki a vígjáték való, itt pocsék volt szegény, a többi színészről nem is beszélve)
    - sztori/forgatókönyv és párbeszédek
    - összecsapott rendezés

Sajnos hiába volt tele remek dolgokkal, a rendezők és írók mégis olyan összecsapott fércművet produkáltak, hogy csak fogtam a fejem. Unalmas film volt. Csodálkoztam is, hiszen az előző filmjük, a Felhőatlasz, zseniális munka lett.

Ezt az egész űroperettet egy 6-8 részes minisorozatban kellene feldolgozni, ahol van idő jó sztorit összehozni, nem trendi, hanem jó színészeket castingolni és jó rendezőket felfogadni.
  • Lapajka
    Ettől még lehet jó film. Pl. a Pandorum is bukás volt USA-ban és tök jó film...
  • steelhard30
    Most jöttem haza a mozibanól 3d-ben néztem meg. Szarra számítottam, de jó volt. Tetszett.
  • Ender Wiggin #7
    Mila Kunis még hagyján, de a hombárfejű az mekkora csőd, mint színész. én még nem láttam olyan filmjét, amiben azon kívül, hogy a mandibuláját szorítja, hogy attól markánsabb legyen a háj a fején, csinált volt mást is. Igazából nincs is képzett vagy leglaább ösztönös tehetség ma a 30-on aluli amerikaiak között. Még is osztogatják nekik a díjakat meg a dollármilliókat. És a Disney is termeli tucatjával a klónozott pézsmapockokat, akikből moziszínészt fabrikálnak pedig még Joey Tribbiani is csóválná a fejét, olyan gesztusokat faragnak a pofázmányukra...
  • sárkánylovag
    Vannak olyan esetek amikor stílusok összemosása valami egészen újat és izgalmasat hoz, na ez nem az :) EZ NEM SCI FI !
    Összemossa a római birodalmat, a realisztikus sci-fit , van benne kis mátrix, kicsi mesés star wars-os sci fi, Xman ből a farkas.
    Gondolkoztak kibe nem volt még szerelmes egy nagy szemű barbilány ?
    Hát a egy ember- farkas- fekete szárnyú angyal klónba.... jó akkor csináljunk egyet.
    OMG.
    A film felét nem lehet látni a folytok összevissza kapkodott képek miatt.
    Az "aratás" jó ötlet de inkább csak sokkolni akartak vele...
    99% látvány ,1 történet , 0% realisztikus sci fi.
  • Hedgehunter #5
    Ma megneztem bar ne tettem volna...
  • Axlkenobi
    Vállalhatatlan volt az egész. Az alapötlet még érdekes, de nagyjából ennyi a pozitívum (illetve még Michael Giacchino score-ja lett fasza). A karakterek irritálóak és/vagy segghülyék. A történet elképesztően csapongó és buta, a képi világ olyan, mint egy intergalaktikus melegfelvonulás (még a robotok is homárok benne), az akciójelenetek is hihetetlenül túlpörgetettek, szóval sehogy sem áll össze, a "Szaurusz Sapiens" benyögésnél meg az agyam végleg szabadságra ment. De az igazi mélypont az Mila Kunis végtelenül tehetségtelen "színészi játéka", illetve Eddie Redmayne ütnivalóan irritáló ripacskodása. Durva, hogy február elején talán már megvan az év legrosszabb filmje.
  • Narxis
    naaaa
  • Tikal #2
    ki a fasz ad még ezeknek a wacsovszki tesóknak pénzt egyáltalán?? reméljük utolsó filmjük volt.
  • loky
    Pár napja moziba. Kólával és popkornal elmegy. Ahogy a cikk is megemlíti egy látvány scifiről van szó. Nekem a látvány nem okozott csalódást, s ha eltekintünk az abszolút bugyutaságoktól, akkor egy igen élvezetes filmről van szó :)