Végre elkészülhet a régóta várt űrhajós scifi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Amúgy elég gáz, hogy egyből a 2 legfelkapottabb színészre gondoltak itt is, semmi casting, hogy az adott karaktert ki tudná a legjobban hozni, stb. Tehát a nevekkel akarják már előre eladni a filmet...
Amúgy meg a Prometheus oltári jó kis film, igaz én is alien filmet vártam először, de ugye aki tájékozódott időben, az már sokkal a film megjelenése előtt olvashatta Scott nyilatkozatát, miszerint csak az univerzum lesz azonos. ÉN nem csalódtam.
Szerintem megdugja.
Ó vazze most xarrá spoilereztem!
Bocs, bocs, ne haragudjatok!
XD
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2015.02.09. 20:16:56
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha nem lettek volna a több évtizedes "marketing kampány" alatt olyan szösszenetek, mint az Alien 1-2-3, ami gyak becsalt olyanokat is a moziba, mint én, akkor ezt a sikert, most a filmtörténet egyik legnagyobb bukásának hívnánk.
Hidd el a második részre már nem megyek be amoziba, és rajtam kívül a Prométeusszal átvert emberkék nagyrésze sem.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
a prometheus? az szuper volt. én az előbb még nem láttam olyan filmet, amiben az ég világon semminek nem volt értelme. mint az alien univerzum egyik filmje, teljesen vállalhatatlan. és nyilvánvaló, minden, ami szar, kap folytatást.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,