A Team Ninja "megfenyegette" a PC-s moddereket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S mind szexi bikinis lesz. 😊

De nem tudom, mit vannak úgy oda. Az emberek többsége, úgyis elsőre az eredeti szereplőkkel játszik. Majd mikor elkészül a mod akkor újra végigjátssza a gémet. S a készítőknek nem tökmindegy, hogy itthon én a saját gépemen, milyen kinézetű karakterrel játszom?
Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire szarrágó kis pöcsök a fejlesztők, vagy ez most a "botrányos nyilatkozat ingyenreklámért" című előadás, ami végeredményében ugyanoda vezet, hogy egy szarrágó kis pöcs a fejlesztő.

Mindenesetre szerintem nem igazán minket büntet azzal, hogy a foshulladék termékét elvágja a világ legnagyobb gémer piacától, úgyhogy csak így tovább! 😛

Őszintén nem érdekel maga a játék, de most lehet, hogy hazamegyek, letorrentezem, aztán szokásommal ellentétben vissza is osztom... Csak hogy kibasszak velük, nem másért.
RAZOR27
Ez egy felhívás keringőre 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Most összetojták szerintem magukat a modderek... 😄
zola2000
Ilyen konzolos fejlesztők, főleg hogy Japánok nem igazán vannak képben, a pcs modder közösséggel.

A

hú, most melyik sarokba kéne szarni a rémülettől a PC-s moddereknek?

vagy akár a gémereknek?

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

barret
Tudják előre hogy mi lesz a végeredmény.
Most mit gondolnak,szerintem ezt: Ezek úgy is csinálnak
modokat,meg van az indok .

Bérbe vehet? reklámfelület...

Most garantálták, hogy lesz egy rakás mod. Nem igazán ismerősek a neten ezek szerint XD
NEOreg3
a modderek biztos nagyon megijedtek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

remélem kibaszott sok mod lesz hozzá, és elmennek a picsába