226
  • Andrevv
    Elismerem, én sem szeretnék pluszba fizetni az internetért, de van sok más dolog, amiért szívesebben fizetnék kevesebbet.
    Most felteszek egy komolyabb kérdést amit komolyan is gondolok: Miért nem lehet tüntetni olyan adók ellen, amik mindenkit érintenek? Mert ugye ha nincs pénzed internetre, kikötteted, nem létfontosságú dolog. De ha a fizetésem egyre nagyobb részét veszi el az állam, az nem fáj jobban? Élelmiszeradóval mi a helyzet? Lehetne sorolni a létfontosságú dolgokat...
  • Zoolesz
    Azért az internet szolgáltatót és az Ebay, Amazont nem kellene összekeverni, mert nem ugyan az a kettő,
  • Anthrax
    Megadóztatják így is, most egy másik adót is akartak bevezetni rá, amit a szolgáltatóknak kellett volna fizetni, de persze ezt is mint a bankoknál "nem terhelik át a fogyasztókra". Persze a valóság és az álomvilág amiben a fidesz és Orbán is él az két különböző dolog. Kérdéseket meg felesleges feltenni, majd a Fideszes PR-osok csinálnak 20 olyan kérdést és választ amivel majd bizonyítják,hogy akkor mi mégis ezt szeretnénk és majd mutogatják, hogy de hát ezt ti kérdeztétek, ti akartátok. Főleg, hogy kérdést rakjál fel egy ellenőrző kódon, hogy nem vagy egy program, azon kívül semmit nem kell megadni.
    Utoljára szerkesztette: Anthrax, 2015.02.04. 08:46:34
  • Hoz_Hun
    Nem vagyok biztos benne, hogy csak viccelni próbálsz vagy szimplán trollkodsz és flémet akarsz itt gerjeszteni az amúgy is indulatos népek között.
    "Miért nem lehet Magyarországon megadóztatni az internetszolgáltatókat (akiknek amúgy is óriási profitjuk van) mint más kommunikációs cégeket?" Szerinted az internetszolgáltató kire hárítaná át az adót?!?
    Áhh, bele se megyek, mert trollal nem érdemes vitatkozni (etetni).
  • Andrevv
    Nekem van egy kérdésem: Miért nem lehet Magyarországon megadóztatni az internetszolgáltatókat (akiknek amúgy is óriási profitjuk van) mint más kommunikációs cégeket? Számos országban bevezettek már hasonlót, de senkinek sem jutott eszébe internetadónak nevezni. A nagy online cégek mint az eBay meg az Amazon szerintetek miért pont Luxemburgba ment? Hát az adó miatt. Miért nem vonultak az utcára a szocis bérencek amikor az EU javasolt hasonlót? Ha már bármit el lehet nevezni internetadónak, akkor cigaretta árat is el lehetne nevezni annak, mert kevesebb pénze jut fizetni az internetet a sok büdös cigisnek...
  • arty
    Huzz el észak koreába, ott nem fenyeget a téves illuzió rémképe.

Van gond a demokráciával (pontosabban az emberszabásu férgekkel), de jobb egyelőre nem látszik a kanyarba se.
  • MsUser
    Fizess még az internet használatért.
    Nem elég hogy adózott jövedelmedből, fizetsz a netért a szolgáltatódnak aki ebből szintén adózik. Még fizessünk valami pluszt is csak úgy, de ezért cserébe korlátozzák és szűrik majd, nehogy a tenoristák és az ingyenélők ellopják titkos adatainkat!
    És persze nehogy megbeszélj a neten valami veszélyes szervezkedést amikor rájössz átvágnak és a jövedelmed felett már nem rendelkezel és kuss.
  • dashed_
    facebook oldalt, weboldalt tessek bejelenteni scam-nek..
  • Tetsuo
    Ők miért lennének hülyék? Azok a hülyék, akik elhiszik a demokrácia illúzióját.
    Ezt a jobboldali maszlagot meg ne hidd el. A Fidesznek nem sok köze van a nemzeti gondolkodáshoz, cionista bábok ők is, mint a többi.

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.02.04. 01:27:00
  • TokraFan
    Mikor kotródnak már el ezek a digitális analfabéták a fenébe? Nem 1500-at írunk, hiába szeretnék azt a világot újra látni.
  • Tikal #16
    bizonyítványt ezek az ökrök állítanak ki magukról: most kinek nyaliznak ezzel a konzultációval? meg minek? ezt már elkúrták, nem világos?
  • Tikal #15
    mi értelme ennek az egésznek? mit akarnak? nekem ez a kérdésem.. a többi azt hiszem nyilvánvaló már minden hülyének: senki nem akar fizetni azért mert használja az internetet.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.02.04. 00:26:45
  • lammaer
    De amúgy tőled komolyan megkérdezem: te hogy látod ezt a nemzeti kozultációt? Mire jó? Mit akarnak? Nem volt elég egyértelmű mit akar a plebsz?

Vagy megint jönnek majd az ilyen kérdések hogy aztmondja: ön a kisemberekkel van vagy az internettel?

Mit szeretne: adóztassuk meg az internetet vagy emeljük fel az áfát?
  • lammaer
    Ja, 40%ra lett 2/3... hagyjuk már...
  • bandypappa
    "Puszta gyűlöletből és irigységből még semmi nem épült Magyarországon."

A kommunizmus idején csak olyan épült...
  • M2 #9
    Internetet gyakran használó értelmiségi vagyok, azt szeretném kérdezni az internettel kapcsolatban Deutsch Tamás úrtól és úgy általában a jelenlegi kormánytól:
    Mikor húztok már el a faszba!?

Köszönöm.
  • Frank99
    pont ez a zsírcig fogja nemzeti konzultálni? a sokmilliós brüsszeli fizu mögül????

édes Istenem....
  • arty
    nekem egy kérdésem lenne: melyik fideszmaffiozo haver fejlesztette a honlapot kéccázzsillióért?
  • lammaer
    Nyomjuk inkább a youtubera a kommenteket, hadd olvassák ők is....
  • lac coo
    Én javaslom az OV, ov , törpe, felcsútitörpe szavak letiltását, jár ezért valami jutalom nekem ? :))))
  • lac coo
    "...hogy az internetkon.hu-n javasoljanak konkrét kérdéseket az internettel kapcsolatban..."

MIVAAAAAAN ? :))) Mi a tökömet lehet kérdezni a netről ????
    Meg minek van ez, épkézláb kérdés sincsen, akkor mi a f---szomnak ? :)

De rohadt kíváncsi vagyok mit fognak kérdezni ? :)))
  • Vol Jin
    Jézus faszom, ezek ennyire nem lehetnek hülyék!
    Amikor a netadó elbukott, ez az elévülhetetlen kollégiumi érdemeket szerzett díszfasz kénytelen volt azt mondani, hogy a netadót visszavonják, és majd tartunk nemzeti konzultációt, hogy most mi a fasz is legyen helyette, meg majd előrelátó elképzeléseket fogunk szülni közerőlködésben a fülkeforradalmi hagyományoknak megfelelően.

Most ezek tényleg ilyen hülyék, vagy ott a tarsolyukban a dédelgetett nyomoronc ötletük, hogy azért, amiért díszfasznak neveztem ezt a főállású megélhetési nethuszár fölszopót, mondjuk kapok hétszázötven év golyóáltali kötelet, és ha jól viselkedek, mert mondjuk turulmadarakat rajzolok egy kifestőkönyvben, elengedik a duplájának a felét.
  • Jakuza1
    kicsit sarga,kicsit savanyu, de a mienk
  • flashpointer2
    Mi az a magyar internet?