Saints Row: Gat out of Hell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Dettó, nálam is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
"vagyis a korábbi játékbeli karakterünket, akit most sajnos nem úgy látunk viszont, ahogy annó megalkottuk"

??? Háde pont hogy átveszi a saját eredeti karakterünket a négyes részből. Nekem is így volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
"Hiába áll a középpontban egy szemrevaló, megmentésre váró menyecske"

LOL, nem is ez a története a játéknak :D A főnököt, azaz az elnököt (vagyis a korábbi játékbeli karakterünket, akit most sajnos nem úgy látunk viszont, ahogy annó megalkottuk) rabolja el a Sátán, és Gat meg Kinzie utána megy a pokolba megmenteni őt. Az, hogy Jezebel is ott van, és a végén megmentik, tök mellékes dolog.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

A Volitionnak inkább súrgősen neki kéne állnia a Red Faction Guerilla folytatásának. A tragikusan szar Armageddont felejtsük is el...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams