Schwarzenegger kőkemény a Terminátor-reboot új plakátján
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Terminator: Armageddon-t kellett volna megcsinálni. Pont. Átküldjem ?
Érdekes filmnek ígérkezik, kiváncsian várom mit hoznak ki belőle. Egyet remélek nagyon, hogy nem raknak bele vígjátékos elemeket mint a 3. részbe mert az katasztrófa volt.
Ez lenne a kemény? Izomzatból semmi nem látszik, de az arcból sem sokkal több... Ám jobb oldalt, az arca bal oldalán, a szája mellett ez a nagy kitüremkedés, csak nem löttyedt arcbőr? Nem tellett egy fotosopozásra....? A haja meg egyenesen borzalmasan néz ki (már amennyi látszik)...
Ja már értem! Azért kemény, mert keményen siralmasan ócska... 😄
Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2015.02.01. 21:02:32
Ja már értem! Azért kemény, mert keményen siralmasan ócska... 😄
Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2015.02.01. 21:02:32
lol Narxis, mi történt, min húztad így föl magad?
csak nem neked is "4" gb-os gTx970-esed van, aztán így adtad ki a dühödet? 😄D
erreföl idejössz, és itt is csúnya T-betűk, gusztustalan háromjegyű számok, ostoba gigabájtok? kit érdekel fél giga, nem igaz? 110k-ért még így is kész főnyeremény 😄D
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.01.31. 12:54:13
csak nem neked is "4" gb-os gTx970-esed van, aztán így adtad ki a dühödet? 😄D
erreföl idejössz, és itt is csúnya T-betűk, gusztustalan háromjegyű számok, ostoba gigabájtok? kit érdekel fél giga, nem igaz? 110k-ért még így is kész főnyeremény 😄D
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.01.31. 12:54:13
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Istenem... ezt a sok okoskodó faszt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"T3 és a TS nem voltak hibátlan filmek, de simán vállalható és korrekt folytatások voltak."
Ez jo poen volt😄 De komolyra forditva a szot: Szerintem visszasirom meg a Salvationt (ami pedig egyszeruen merhetetlenul szar volt) ahhoz kepest, ahogy ez Genisys kinez.
Ez jo poen volt😄 De komolyra forditva a szot: Szerintem visszasirom meg a Salvationt (ami pedig egyszeruen merhetetlenul szar volt) ahhoz kepest, ahogy ez Genisys kinez.
Te sem olvasol sokat.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ja, és igen. Arnie Terminátora az 800-as széria 101-es modell. Előbbi ugye maga a fémváz típusa, utóbbi pedig a borítás, azaz Arnie külseje.
Jobb könyveket egy frászt. Egyrészt nosztalgia mondatja az emberrel, másrészt trendi fikázni mindent, mert az olyan geek meg menő...
A T3 és a TS nem voltak hibátlan filmek, de simán vállalható és korrekt folytatások voltak. Az eddigi előzetesek alapján az új film is bőven szórakoztató lesz. Nyilván nem fogja elérni a második rész zsenialitását, de azt Cameron sem tudná még egyszer hozni, az egyszeri csoda volt.
Utoljára szerkesztette: Axlkenobi, 2015.01.31. 03:41:50
A T3 és a TS nem voltak hibátlan filmek, de simán vállalható és korrekt folytatások voltak. Az eddigi előzetesek alapján az új film is bőven szórakoztató lesz. Nyilván nem fogja elérni a második rész zsenialitását, de azt Cameron sem tudná még egyszer hozni, az egyszeri csoda volt.
Utoljára szerkesztette: Axlkenobi, 2015.01.31. 03:41:50
Hát pedig ezek a "kontárok" százszor jobb könyveket rittyentettek, mint a T3-T4 filmek és ahogy látom, a mostani sem lesz történetileg a helyzet magaslatán...
azért azt nem várhatod el, hogy a licensz jogok nélkül, magyar kontárok által írt halálosztó-sorozatból hollywoodi filmet forgassanak. vagy igen?
egyébként az "eredeti" termi egy T-800 Model 101 volt. A 888-as a tévésorozatban tűnt csak fel, de az nem a schwarzi-féle modell.
egyébként az "eredeti" termi egy T-800 Model 101 volt. A 888-as a tévésorozatban tűnt csak fel, de az nem a schwarzi-féle modell.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
888 széria 101 modell is elhangzott már
Lehet en emlekszem rosszul de T-800-as 101-es modell volt az eredeti nem?
nem akarok durva nagy hülyeséget kérdezni (bár lehet hogy sikerül), de a termi nem T-800-as volt? (komolyan, nem gugliztam utána, mert onnan biztos kiderült volna)
a T-1000-es meg a mimetikus polialoid
a T-800 előtt meg valami gumibőrű T-k voltak, amiket könnyű volt kiszúrni
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.01.30. 21:34:12
a T-1000-es meg a mimetikus polialoid
a T-800 előtt meg valami gumibőrű T-k voltak, amiket könnyű volt kiszúrni
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2015.01.30. 21:34:12
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Rengeteg jó könyv van erről a világról, ott a Halálosztó 2029 sorozat, vagy a Terminator sorozat, mindkettő majdnem 20 kötetes. Erre ezek kijönnek megint egy ilyen fossal, ahol Sarah Connort egy gép neveli föl, és egy ember-gép hibrid a főgonosz??? Miért kell mindig elrontani valamit, amiből simán lehetne jót is csinálni????
Ott vannak a képregényfilmek, egyik rosszabb mint a másik, pedig a képregények adottak, a technika is. Ott az Alien 4, amiből szintén van egy 3 részes könyv, aminek a sztorija illik az első 3-hoz, de nem, kellett egy emlős-Alien-vércseppből agyonklónozott Ripley baromság... Vagy ott a Csontváros, a könyvben teljesen más a történet, a film fontos alapelemekben tér el tőle, nem értem miért is... Eh. Ostoba Hollywood...
Ott vannak a képregényfilmek, egyik rosszabb mint a másik, pedig a képregények adottak, a technika is. Ott az Alien 4, amiből szintén van egy 3 részes könyv, aminek a sztorija illik az első 3-hoz, de nem, kellett egy emlős-Alien-vércseppből agyonklónozott Ripley baromság... Vagy ott a Csontváros, a könyvben teljesen más a történet, a film fontos alapelemekben tér el tőle, nem értem miért is... Eh. Ostoba Hollywood...