5
 • bobijub
  #5
  a vasárnapi zárvatartási kényszer kettesszámú álindoka a kicsik helyzetbehozása. de aki a bagósztori után még hisz a kicsik helyzetbehozásáról szóló mesének, attól tényleg meg kell kérdezni, hogy hányévesvagytekirályfi, milyenszínűdobozbankéredamaigyógyszeredet?
 • Ragnaar
  #4
  Tehát zárjuk be a konkurenciát, és tegyünk fel térképet az üzleteinkhez ahol lehet vasárnap vásárolni. Keresztapa4 - et meg lehetne csinálni a kormány néhány húzását alapul véve. (Stadionépítés Felcsúton, útszakasz javítás telekig lagzira, vasárnapi nyitvatartás korlátozása) Sajna a vicc, hogy nincs jobb ma magyaroroszágon, de a 2/3 legalább megdőlhetne azért ..
  Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.02. 16:56:00
 • Narxis
  #3
  muhahahaha
 • halgatyó
  #2
  Elmehet ez a kormány (IS) a büdös f***ba. Egyre ocsmányabb törvényeket hoznak.
  A vasárnapi kötelező zárvatartás ellen ezernyi érvet írtak (írtunk) különböző helyeken, semmi reakció, cáfolat vagy beismerés, hogy igen, valóban helytelen döntés... egyszerűen csak meghoznak egy szemét törvényt.

  Nem véletlen, hogy a választás előtt egy halk nyekkenés se volt, hogy ilyen terveik vannak! TÖKÉLETESEN TISZTÁBAN VANNAK AZZAL, HOGY MEKKORA DISZNÓ MOCSKOS TÖRVÉNY EZ.
  (meg az útdíjak kiterjesztéséről sem beszéltek a választás előtt... disznók)
 • Artus58
  #1
  Megoldás egy olyan problémára ami szégyen hogy egyáltalán létezik..