5
  • bobijub
    #5
    a vasárnapi zárvatartási kényszer kettesszámú álindoka a kicsik helyzetbehozása. de aki a bagósztori után még hisz a kicsik helyzetbehozásáról szóló mesének, attól tényleg meg kell kérdezni, hogy hányévesvagytekirályfi, milyenszínűdobozbankéredamaigyógyszeredet?
  • Ragnaar
    #4
    Tehát zárjuk be a konkurenciát, és tegyünk fel térképet az üzleteinkhez ahol lehet vasárnap vásárolni. Keresztapa4 - et meg lehetne csinálni a kormány néhány húzását alapul véve. (Stadionépítés Felcsúton, útszakasz javítás telekig lagzira, vasárnapi nyitvatartás korlátozása) Sajna a vicc, hogy nincs jobb ma magyaroroszágon, de a 2/3 legalább megdőlhetne azért ..
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.02. 16:56:00
  • Narxis
    #3
    muhahahaha
  • halgatyó
    #2
    Elmehet ez a kormány (IS) a büdös f***ba. Egyre ocsmányabb törvényeket hoznak.
    A vasárnapi kötelező zárvatartás ellen ezernyi érvet írtak (írtunk) különböző helyeken, semmi reakció, cáfolat vagy beismerés, hogy igen, valóban helytelen döntés... egyszerűen csak meghoznak egy szemét törvényt.

    Nem véletlen, hogy a választás előtt egy halk nyekkenés se volt, hogy ilyen terveik vannak! TÖKÉLETESEN TISZTÁBAN VANNAK AZZAL, HOGY MEKKORA DISZNÓ MOCSKOS TÖRVÉNY EZ.
    (meg az útdíjak kiterjesztéséről sem beszéltek a választás előtt... disznók)
  • Artus58
    #1
    Megoldás egy olyan problémára ami szégyen hogy egyáltalán létezik..