4
-
steelhard30 #4 "így vasárnapig bezárólag 228 706-an bosszankodhattak a félresikerült akciómozin"------->aki írta ezt a cikket az csináljon egy jobb filmet . Egyfojtában fikázni ezt a színészt, hogy lehet ? Majd akkor fikázzátok ha ti jobb színészek vagytok és jobb filmeket csináltok nála. -
AZUL #3 Liam-nak van valami csipőproblémája is mint Harrison Fordnak, figyeljétek meg, régi filmjeikben is mikor futnak, fura a mozgásuk... nagyon kevés színász van aki szépen fut. és gyorsan... de pl TomCruise ilyen... még öregen is... bár neki van még majdnem két évtizede, hozzájuk... :D -
Methodix81 #2 Hahaha, a futás szegényeknek nagyon nehezen megy már öreg korukra. :)
Én a Schwarzenegger utóbbi filmjein szoktam nézni, hogy vagy nem fut, de ha igen, az marha vicces... :) -
Dewri #1 Megnéztem tegnap. Nem is akkora szar, mint ahogy mindenki mindenhol lehúzza. A kettőnél mindenképpen jobb, sokkal több az akció benne. Abszolút vállalható, az egyetlen ami igazán zavaró volt, az a kamerakezelés. Állandóan rángatják, hol full közeli, hol távolabbi, ezt gyorsan váltogatva. Emiatt pl egy-egy verekedésből lényegében csak pár állókép látszik, a többi a ki-be kamerarángatás miatt kiesik. Autós üldözésnél ugyanez. Nem értem miért kellett ez a megoldás, mikor az első két részben nem volt ez... És azért mondjuk a futásos részeknél látszik azért, hogy nem mai gyerek ez a Liam, "nem őszinte" a mozgása, Stallone jobban küldi az Expendables 1 mólóján, vagy a Rambo 4-ben a lejtőn...:)