Itt az új Fantasztikus Négyes első előzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örüljetek, hogy Wonder Woman nem férfi! 😊
Ma már minden megeshet... "Diversity" van mindenhol.
Garou
A hivatalos kepregenyben meg Thor-bol not csinaltak.
Varom, hogy mikor lesz Tony Stark-bol egy 20 eves japan milliomos.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Nem estem hanyatt...
Néger Fuck Ya ! Remélem megbukik ez a odakozmált néger Jonny.
A 80-90-es évektől kezdve KÖTELEZŐ amcsi filmekben fekát szerepeltetni, akár csak 1 pillanat erejéig is. Nincs film olyan amiben nincs feka onnantól. Aki tud mondani, le a kalappal.😊
Ezzel még nem is lenne bajom, nagyszerű feka színészek vannak. Viszont amióta Obama ott figyel azóta kötelező jelleggel kerülnek be a "befeketített" főszereplők akik eredetileg fehérnek kéne legyenek...Illetve szinte minden amcsi filmbe kell egy hős vagy emberségben mindenki felett álló feka...Na ez gáz.... Nem beszélve arról hogy ahogy halad a liberalista lobby lassan ott tartunk hogy a buzikat is kötelező lesz szerepeltetni. A vége pedig az lesz hogy csinálnak egy új terminator filmet amiben John Connor egy vágott szemű néger buzeráns lesz....
Lehet azert is mert az Ultimate-es Nick Furry, (aki fekete) azt Samuel L. Jacksonrol mintaztak.
mrzed001
Eddig egy "befeketítést" tudtam megbocsájtani nekik, az pedig Nick Fury.
Akárhány filmet nézek, bevallom egy méltó szereplőt sem láttam mást erre a szerepre.

Az viszont tényleg durva lesz, ha végigröhögöm a Wonder Woman-t, mert folyton Cyrano de Bergerac idézetek jutnak közben eszembe ....

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Ha nem is "sárgul be" minden szereplő, de pl ha a helyszín Kína, akkor is hatalmas a bevétel, lásd legutóbbi Transformers...
Ha igazad van és megfigyeljük hirtelen mekkora piac lett jenki filmeknek KÍNA, akkor nem sokára a filmek szereplőinek fele kínai lesz. 😄

Dynamic
Áruld már el, miért raktak bele feketét, ha nem azért, hogy khm... szélesebb közönséget szerezzenek? De most komolyan, el nem tudom képzelni, mi értelme lehet egy fehér karakterre, fekete színészt szerződtetni. Csak egy értelmes okot mondj! Azért mert ez a fekete csávó a legalkalmasabb, vagy azt akarták, hogy téma legyen és beszéljenek róla, vagy mi? Tényleg kíváncsi vagyok.
RAZOR27
+1, bár már van feka pókembör (hasonló okok miatt.)

Amit én nem értek, hogy ha annyira színes filmet akarnak csinálni.... Akkor miért nem raknak bele színes bőrű karaktereket? dugig van vele a DC és a Marvel is... de nem... inkább átszabnak egy létező hőst...

on: remélem rárohad az egész a Fox-ra 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Egyet értek veled.
NEXUS6
Őöööö, és ez most miért lesz jobb, mint az előző sorozat volt, (ami szerintem egész tűrhetőre sikeredett)!?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

yesname
"ha már mindent annyira jobban tudsz mindenkinél"
Gondolom ezt magadra értetted... 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Egy kis hard science-fiction mindig johet, bar valszinu, hogy ez csak egy hangzatos nyilatkozat volt, mert egy igazi hard sci-fi azert megfekudne a nagykozonseg gyomrat. Ismerosi koromben sokaknak meg a Csillagok kozott is nehez volt, pedig az csak surolja a mufajt.
ha szerinted nem politikai korrektség (a fekete közönségnek is legyen oka a sok árja szuperhősfilm után moziba menni) miatt döntöttek egy ilyen baromság mellett, akkor miért? ha már mindent annyira jobban tudsz mindenkinél - "pedig még nem is láttad a filmet"...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Egyébként ott van Johnny apja is az előzetesben, aki fekete. És igen, a testvére meg fehér, nem nehéz kitalálni, hogy miért.

Mintha ez lenne az első vagy a második Marvel-karakter, amelyik bőrszínt váltott volna... Semmi polkorrektség nincs benne, mert az akkor kellene, ha szó érhetné valamiért a ház elejét. Hagyhattak volna mindent a régiben, de nem akartak. A gondok ott gyökereznek, hogy vannak, akik egy ennyire "rohadt mindegy" dolog miatt elkezdenek kombinálni, hogy milyen vélt baromságok miatt van az, ami - pedig még nem is látták a filmet.

Susan és Johnny Storm testvérek. Namármost: Susan fehér... Akármelyik Marvel változatra keresünk rá, köztük az Ultimate verzióra is, Johnny mindenhol fehér... Látható, hogy nem feltétlenül az első filmekhez való ragaszkodás itt a fő probléma...

Ez egy képregényfilm kéne legyen, de ha a ma divatos polkorrektség miatt minden nagy névből kínait, feketét, arabot csinálnak, az nem fog működni... Ahogy nem válna be egy néger Pókember, vagy Rozsomák (nem idióta magyar Farkas...) sem, és szerintem nem fognak beválni a hamarosan érkező szuperhősnős filmek sem a válogatott anorexiás színésznőkkel, akiket összeszednek. Persze az élet nem képregény, de azért Hollywoodban teremnek nagyságrendekkel alkalmasabb nők is mondjuk Csodanőnek Gal Gadot-nál, ezt azért ismerjük el...

Mondjuk fene tudja mi válik be manapság, mert a Sam Raimi-féle Pókember trilógiánál nagyobb szemét nem nagyon jött még létre, ha képregényes szemmel nézzük, mégis világsiker lett...