Újabb magyar film ért el negatív nézettségi rekordot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért a focit nem érdemes idekeverni.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Ismét jó helyre került több mint 200 miska a filmalapból. Szinte öröm fizetni az adót amikor ilyeneket látok.
btw. Utoljára az Argo volt amit tudtam értékelni a magyar filmvilágból. A végére elfáradt a film és mármár nem is érdekelt a végkifejlet, de jókat nevettem a nagy részén.
btw. Utoljára az Argo volt amit tudtam értékelni a magyar filmvilágból. A végére elfáradt a film és mármár nem is érdekelt a végkifejlet, de jókat nevettem a nagy részén.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Csak annyira fikázom "divatból" a rendszerváltás utáni magyar közönségfilmeket, amiért divatból lehet azt mondani, hogy a magyar fociválogatott egy rohadt nagy rakás szar és csak röhögni érdemes leülni a meccseikhez. Ez nem "divatfika", ez tapasztalatokon alapuló, megalapozott vélemény. Szubjektív, ez igaz, de ez meg adja magát ebben a témában.
Divatfikázók, gyűljetek.
Az Isteni műszakot meg nem láttam.
Indul a bakterház az egy vicces kis szerethető film, A tanú az pedig egyszerűen csak nagyon jó film. Moszkva tér az viszont szerintem gyenge, érezhető, hogy amikor kijött, a magyar filmeknek már leáldoztak és a posványból valóban kiemelkedett, de attól még a másik kettő közelébe sem ér. A Kontroll az meg nagyon érdekes, jó zene, jó hangulat (nagyon tetszettek a fények, a helyszín), de a történet valamit iszonyatosan gyenge lepkefing. Művészkedni próbál, de egy semmi, egy nulla. Csodálom hogy ezt amúgy nem rója fel neki senki, lehet bennem van a hiba. De a végkifejlettől kezdve az egész történetvezetés gáz.
Indul a bakterház, A tanú, Moszkva tér, Kontrol, Isteni műszak. Ezek a filmek nem éppen a magas büdzséjükről híresek, még is a legjobb magyar filmek kategóriájában találhatóak. Egy jó film nem feltétlenül pénz kérdése, annál inkább múlik a szereplőkön, rendezőn, forgatókönyv írón és a sztorin.
For the greater good
Életünkre annyira rányomja bélyegét ez a leértékelt, silány, magyar valóság, hogy senki nem akarja még szórakozásképpen is azt bámulni...
Vagy említhette volna akár a Megáll az idő c. filmet. Az egyik leghatalmasabb...
Tényleg😄 Mint a Mad Max 1 világa, sejteti hogy kezd összeomlani a civilizáció.
angelus1991ster.blogspot.hu
Az ok hogy nem láttam a reklám teljes hiánya lehet.
Sohasem halottam erről a filmről.
Sohasem halottam erről a filmről.
Üvegtigris 😄 Na annál undorítóbb proletárabb végtermék nem is lehetne. A magyar film olyan mint hungarisztán, életképtelen!
Azt azért hozzátenném, hogy volna kiről példát vennünk filmkészítés terén. A koreaiak például gyakorlatilag a történelmük minden egyes dokumentált pillanatáról filmet készítenek, és nyereségesek.
Azért nem kellene azt a százmilliót annyira siratni. Dollárban még félmillió sincs. Ne várjunk jó filmeket ekkora költségvetésből.
Persze tudom a százmillió soknak hangzik, de nem az. Éppen hogy édeskevés.
Persze tudom a százmillió soknak hangzik, de nem az. Éppen hogy édeskevés.
Nehogy a Tanút vagy a Körhintát említsd meg, elvégre azok még szólnak is valamiről - az említett banális és primitív szemetektől eltérően...
Vannak pedig jó magyar filmek. Ezek szerint ez nem az. 😊 Ajánlom a Moszkva teret, Valami Amerika 1-2-t, Üvegtigrist így kapásból.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
PC játékiparba kellene befektetni. Legalább annak lenne valami értelme. Még ha City Interactive szintű játékokat gyártanának, akkor is közelebb érezném mint ezeket a filmeket.
angelus1991ster.blogspot.hu
Nagyon Fail már a címe is, "parkoló",ki a franc ülne be rá,ha csak a plakátot látná ott a moziban,hát senki, amúgy meg nagy filmB*zi vagyok,de most hallom először ennek a filmnek a nevét, legközelebb talán reklámra is költhetnének.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Kíváncsi lennék, ki finanszírózta a filmet. Remélem nem az adómból ment el megint egy retkes szarra, amin a készítők azért vélhetően még így is jól kerestek.
Volt már rá példa, hogy kidobtak több százmilliót egy filmre az adóforintokból, ami a mozikban kb. 10-et hozott vissza belőle. Tököm tele már ezzel a sok meg nem értett senkiházi filmessel, vagy épp focistával, akik szívják ki a lét az államtól a haver csókosokon keresztül...
Volt már rá példa, hogy kidobtak több százmilliót egy filmre az adóforintokból, ami a mozikban kb. 10-et hozott vissza belőle. Tököm tele már ezzel a sok meg nem értett senkiházi filmessel, vagy épp focistával, akik szívják ki a lét az államtól a haver csókosokon keresztül...