19
-
ostoros #19 Azért a focit nem érdemes idekeverni. -
#18 Ismét jó helyre került több mint 200 miska a filmalapból. Szinte öröm fizetni az adót amikor ilyeneket látok.
btw. Utoljára az Argo volt amit tudtam értékelni a magyar filmvilágból. A végére elfáradt a film és mármár nem is érdekelt a végkifejlet, de jókat nevettem a nagy részén. -
Fernandooo #17 Csak annyira fikázom "divatból" a rendszerváltás utáni magyar közönségfilmeket, amiért divatból lehet azt mondani, hogy a magyar fociválogatott egy rohadt nagy rakás szar és csak röhögni érdemes leülni a meccseikhez. Ez nem "divatfika", ez tapasztalatokon alapuló, megalapozott vélemény. Szubjektív, ez igaz, de ez meg adja magát ebben a témában. -
ostoros #16 Divatfikázók, gyűljetek. -
Etinger #15 Az Isteni műszakot meg nem láttam. -
Etinger #14 Indul a bakterház az egy vicces kis szerethető film, A tanú az pedig egyszerűen csak nagyon jó film. Moszkva tér az viszont szerintem gyenge, érezhető, hogy amikor kijött, a magyar filmeknek már leáldoztak és a posványból valóban kiemelkedett, de attól még a másik kettő közelébe sem ér. A Kontroll az meg nagyon érdekes, jó zene, jó hangulat (nagyon tetszettek a fények, a helyszín), de a történet valamit iszonyatosan gyenge lepkefing. Művészkedni próbál, de egy semmi, egy nulla. Csodálom hogy ezt amúgy nem rója fel neki senki, lehet bennem van a hiba. De a végkifejlettől kezdve az egész történetvezetés gáz. -
Paddy #13 Indul a bakterház, A tanú, Moszkva tér, Kontrol, Isteni műszak. Ezek a filmek nem éppen a magas büdzséjükről híresek, még is a legjobb magyar filmek kategóriájában találhatóak. Egy jó film nem feltétlenül pénz kérdése, annál inkább múlik a szereplőkön, rendezőn, forgatókönyv írón és a sztorin. -
emberz #12 Életünkre annyira rányomja bélyegét ez a leértékelt, silány, magyar valóság, hogy senki nem akarja még szórakozásképpen is azt bámulni... -
pignoris #11 Vagy említhette volna akár a Megáll az idő c. filmet. Az egyik leghatalmasabb... -
Angelus1991ster #10 Tényleg:D Mint a Mad Max 1 világa, sejteti hogy kezd összeomlani a civilizáció. -
MsUser #9 Az ok hogy nem láttam a reklám teljes hiánya lehet.
Sohasem halottam erről a filmről. -
Serutekin #8 Üvegtigris :D Na annál undorítóbb proletárabb végtermék nem is lehetne. A magyar film olyan mint hungarisztán, életképtelen! -
ostoros #7 Azt azért hozzátenném, hogy volna kiről példát vennünk filmkészítés terén. A koreaiak például gyakorlatilag a történelmük minden egyes dokumentált pillanatáról filmet készítenek, és nyereségesek. -
ostoros #6 Azért nem kellene azt a százmilliót annyira siratni. Dollárban még félmillió sincs. Ne várjunk jó filmeket ekkora költségvetésből.
Persze tudom a százmillió soknak hangzik, de nem az. Éppen hogy édeskevés. -
Fernandooo #5 Nehogy a Tanút vagy a Körhintát említsd meg, elvégre azok még szólnak is valamiről - az említett banális és primitív szemetektől eltérően... -
#4 Vannak pedig jó magyar filmek. Ezek szerint ez nem az. :) Ajánlom a Moszkva teret, Valami Amerika 1-2-t, Üvegtigrist így kapásból. -
Angelus1991ster #3 PC játékiparba kellene befektetni. Legalább annak lenne valami értelme. Még ha City Interactive szintű játékokat gyártanának, akkor is közelebb érezném mint ezeket a filmeket. -
#2 Nagyon Fail már a címe is, "parkoló",ki a franc ülne be rá,ha csak a plakátot látná ott a moziban,hát senki, amúgy meg nagy filmB*zi vagyok,de most hallom először ennek a filmnek a nevét, legközelebb talán reklámra is költhetnének. -
TokraFan #1 Kíváncsi lennék, ki finanszírózta a filmet. Remélem nem az adómból ment el megint egy retkes szarra, amin a készítők azért vélhetően még így is jól kerestek.
Volt már rá példa, hogy kidobtak több százmilliót egy filmre az adóforintokból, ami a mozikban kb. 10-et hozott vissza belőle. Tököm tele már ezzel a sok meg nem értett senkiházi filmessel, vagy épp focistával, akik szívják ki a lét az államtól a haver csókosokon keresztül...