Johnny Depp legendásat bukott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a külföldi bevétel nem igazán a készítők zsebébe pakol. ez mostanra már illene tudni, annyiszor leírták különböző okoskák sok filmmel kapcsolatban. ezért számít a siker mércéjének az amerikai bevétel.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Sose értettem ezt a sírást a bevételek kapcsán. A gyengébben nyitó címek is rendre hozzák a beker költségeket idővel. USA-n kívüli bevételek, DVD eladások, a végén TV játszások. Nehéz olyan szar filmet készíteni, ami netto anyagi bukás.
És hány olyan van, amit nagy bukásnak cikkeznek mert az USA-ban szarul nyitott, aztán USA-n kívül meg 3x annyit belapátol a készítők zsebébe. Mégis az marad meg, hogy bukott a film. Szeretnék én ennyit bukni minden évben...hogy csak pár millió dollárt kaszálok, nem pár százmilliót...
És hány olyan van, amit nagy bukásnak cikkeznek mert az USA-ban szarul nyitott, aztán USA-n kívül meg 3x annyit belapátol a készítők zsebébe. Mégis az marad meg, hogy bukott a film. Szeretnék én ennyit bukni minden évben...hogy csak pár millió dollárt kaszálok, nem pár százmilliót...
szerintem az a baj, hogy mg a pókhaver meg a zalkonyat 1-2-3 vagy a vacsoracsata 1-2-3 jól behatárolható nézőcsoportnak szól, addig depp filmjei a senkiföldjét képviselik, limbo, képletesen szólva. ő már öreg ahhoz, hogy tinilányoknak apelláljon, a filmjei bohókás akciójelenetei nem parkőr/harcművész stílusúak, tehát a tinifiúknak sem kell. maradnak a szülők, akik viszont a gyerekek nékül ritkán jutnak el a moziba vagyis csak pármillió ember, ami kis bevétel.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Na igen, Depp pont amolyan vegyesfelvágott, komoly és idióta szerepei egyaránt vannak, ha most mondani kéne kapásból róla valamit, inkább a vígjátékot nevezném a stílusának...
De a bukták nem tudom mitől függenek manapság, hiszen a Pókember filmeknél csak az Alkonyat filmek nagyobb szarok, mégis hatalmas sikerek, ahogy szerintem az Éhezők viadala sem különösebben nagy szám, miközben a Szupercella egész jó volt, a Fejlövés is vállalható, az animációs Öt legenda is bőven nézhető, mégis bukták anyagilag...
De a bukták nem tudom mitől függenek manapság, hiszen a Pókember filmeknél csak az Alkonyat filmek nagyobb szarok, mégis hatalmas sikerek, ahogy szerintem az Éhezők viadala sem különösebben nagy szám, miközben a Szupercella egész jó volt, a Fejlövés is vállalható, az animációs Öt legenda is bőven nézhető, mégis bukták anyagilag...
Az Oscar itthon mégis hatalmas kedvenc. Vagy Schwarzenegger meg hiteles? Csak mert neki van 2-3 jól hozó komédiája. Ez nem így működik.
Nem mintha Depp valami akciósztár lenne, ő is vicces filmekben kaszált a legtöbbet. (Éppenséggel Depp mostanában folyton valami idióta karaktert játszik, ezekkel a szerepekkel aratott világsikert. Most meg nem.)
Nem mintha Depp valami akciósztár lenne, ő is vicces filmekben kaszált a legtöbbet. (Éppenséggel Depp mostanában folyton valami idióta karaktert játszik, ezekkel a szerepekkel aratott világsikert. Most meg nem.)