6
  • Ender Wiggin #6
    a külföldi bevétel nem igazán a készítők zsebébe pakol. ez mostanra már illene tudni, annyiszor leírták különböző okoskák sok filmmel kapcsolatban. ezért számít a siker mércéjének az amerikai bevétel.
  • TokraFan
    Sose értettem ezt a sírást a bevételek kapcsán. A gyengébben nyitó címek is rendre hozzák a beker költségeket idővel. USA-n kívüli bevételek, DVD eladások, a végén TV játszások. Nehéz olyan szar filmet készíteni, ami netto anyagi bukás.
    És hány olyan van, amit nagy bukásnak cikkeznek mert az USA-ban szarul nyitott, aztán USA-n kívül meg 3x annyit belapátol a készítők zsebébe. Mégis az marad meg, hogy bukott a film. Szeretnék én ennyit bukni minden évben...hogy csak pár millió dollárt kaszálok, nem pár százmilliót...
  • Ender Wiggin #4
    szerintem az a baj, hogy mg a pókhaver meg a zalkonyat 1-2-3 vagy a vacsoracsata 1-2-3 jól behatárolható nézőcsoportnak szól, addig depp filmjei a senkiföldjét képviselik, limbo, képletesen szólva. ő már öreg ahhoz, hogy tinilányoknak apelláljon, a filmjei bohókás akciójelenetei nem parkőr/harcművész stílusúak, tehát a tinifiúknak sem kell. maradnak a szülők, akik viszont a gyerekek nékül ritkán jutnak el a moziba vagyis csak pármillió ember, ami kis bevétel.
  • Dewri
    Na igen, Depp pont amolyan vegyesfelvágott, komoly és idióta szerepei egyaránt vannak, ha most mondani kéne kapásból róla valamit, inkább a vígjátékot nevezném a stílusának...

De a bukták nem tudom mitől függenek manapság, hiszen a Pókember filmeknél csak az Alkonyat filmek nagyobb szarok, mégis hatalmas sikerek, ahogy szerintem az Éhezők viadala sem különösebben nagy szám, miközben a Szupercella egész jó volt, a Fejlövés is vállalható, az animációs Öt legenda is bőven nézhető, mégis bukták anyagilag...
  • kalapos01
    Az Oscar itthon mégis hatalmas kedvenc. Vagy Schwarzenegger meg hiteles? Csak mert neki van 2-3 jól hozó komédiája. Ez nem így működik.

Nem mintha Depp valami akciósztár lenne, ő is vicces filmekben kaszált a legtöbbet. (Éppenséggel Depp mostanában folyton valami idióta karaktert játszik, ezekkel a szerepekkel aratott világsikert. Most meg nem.)
  • sárkánylovag
    Már Stallone is próbálkozott a vígjátékkal és ő is belebukott.
    Nem véletlenül vannak külön vígjáték szinészek, van aki hiteles benne van aki nem.