24
-
avensis18 #24 Sokkal jobbnak találom ezt az opuszt, mint a másik 3, PC-n imádom a fék rezgő ravaszt az Xbox Elite sorozat 2 vezérlőjével, sajnálom, hogy a gázpedál nem rezeg.
ShowBox Tutuapp Mobdro
Utoljára szerkesztette: avensis18, 2021.03.06. 00:41:40 -
hunbalee #23 Ride 4 - begördült a next-gen változat
-
#22 Ride 4 teszt – Féktelenül -
#21 Rövid előzetest kapott a Ride 4
-
#20 Ride 4 - újabb előzetes érkezett
Ezt is kb a konzolok mentik meg mert pc-n alig fogynak ,kb a WRC széria szintjén van -
#19 Ride 2 - visszatér a Virtua Rider -
#18 Ride 2 bejelentés - újra motorra pattanhatunk -
#17 Ride teszt @ gamechannel -
pitjou #16 MxGp detto. Ott sem működik a motoros kormányom. Kapják be.
-
pitjou #15 Egyébként sisak nézetből nagyon jópofa kis game.
-
pitjou #14 Nem lehet a controller beállításokat ráadni. Tököm ki van vele.
-
#13 Most olvasom hogy nemsokára jön a Moto GP 15.Akkor ezt most minek adták ki nem is értem.
Bohockodni jó lesz majd ha éppen nincs máshoz kedvem -
#12 ahh tevedtem, milestone-nal tudjak mitol doglik a legy. Van benne split sceen uzemmod, igazi párterapias programra alkalmas, komoly erofeszitesek aran (ertsd parszor megalltam a palyan) hagytam az asszonyt nyerni, olyan orom es bodogsag ult ki az arcara, hogy legyozott, kesobb tuti meglesz a jutalmam :) -
#11 A kozepiskolai szamtech szakkorbol kibukott emberekbol verbuvalodott csapat megint alkotott valamit, de meg a potvizsgahoz is keves az eredmeny ::( Elinditja az ember es sut rola a c kategorias besorolas. -
#10 Az Xbox konzolokon csúszik a Ride megjelenése!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.03.26. 11:38:55 -
hunbalee #9 Mindent lowra rakva játszható nálam. Csutka árkád picit szokni kell ,mert ezer éve nem toltam motoros játékot már. Elbohóckodni majd jó lesz ha lesz hozzá gépem. -
#8 Már lelehet tölteni. Steambe rá kell menni a játékra és jobb oldalon van hogy "demo letöltése".
4,1gb
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.03.18. 21:55:42 -
hunbalee #7 Ride Demo Coming to PSN And Steam Tomorrow -
hunbalee #6 Originally scheduled for release on March 20th, publisher PQube and developer Milestone revealed that the launch has been delayed by a week. -
hunbalee #5 Shows Off Customization - Screens -
hunbalee #4 -
#3 Száguldás egy Ducati nyergében! -
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.26. 22:51:25 -
#1 Ride bejelentés!
A WRC és a MotoGP licencelt játékai után saját fejlesztésbe vág a Milestone csapata. A tegnap bemutatott Ride a jövő év tavaszán jelenik meg, mégpedig a Bandai Namco gondozásában.
A Ride nem egy szimpla arcade-versenyjáték lesz, a Milestone mély szimulációt és játékmenetet ígér, amelyben a világ legnagyobb gyártóinak legjobb gépei kapnak helyet -- több mint száz kétkerekűt lehet benne majd megülni. A motorokat különböző kategóriákba (Superbikes, Supersports, Naked és Historical Bikes) sorolták be a fejlesztők, és teljesen személyre lehet ezeket szabni.
Chris Gilbert a Bandai Namco marketingért felelős alelnöke azt mondta, hogy a Milestone a Ride képében a motorversenyzés lényegét ragadta meg, és egy olyan következő generációs játékot fog készíteni, melyre a motorok szerelmesei nagyon régóta vártak.
A játék 2015 tavaszán jelenik meg, PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.
Az előrendelők 2 exklúziv Yamaha DLC pakkot kapnak:
- YAMAHA 2015 BIKE MODELS: YZF-R1, YZF-R1M, YZF-R6 –2015 models
- YAMAHA HISTORICAL BIKES: YZF-R7(1998), YZF-R1(2002), YZF-R1(1998)
Hivatalos Website
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.25. 08:20:45