Street Tuning Evolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
passz...gondolom vissza ment,illetve még meg se kapták. Nem tudom pontosan hogy működik a rendszer sosem "támogattam" még semmit.
a nagy kérdés, hogy a $23,788-at végül beszedték, vagy visszautalták? 😄
mert ha visszautalták akkor még mindig mínuszba vannak
mert ha visszautalták akkor még mindig mínuszba vannak
"Nulla tenaci invia est via"
talán egy kicsit jobban megindult mint a kickstarteren
jövő héten én is dobok egy 25 dodósat szerintem
jövő héten én is dobok egy 25 dodósat szerintem
Kár pedig annó jól elvoltam ezzel a játékkal. 😄
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Gyengén áll sajnos a Kickstarter 😞 Igaz nem is indították túl jól,félidőnél raknak fel valami videót ami gyakorlatilag semmi...
Remélem az Invictus még megpróbálja majd az eredménytől függetlenül támogatni a dolgot.
Remélem az Invictus még megpróbálja majd az eredménytől függetlenül támogatni a dolgot.
Talán sokan emlékeztek még az Invictus Games-re és az ő zseniális játékukra, a Street Legal-ra.. a Debreceni csapat kiegészülve néhány lelkes modderrel elkezdtek egy méltó folytatást csinálni.. Kickstarteren megy a pénzgyűjtés és az előrendelés. 😊
Eddig úgy tűnik, hogy Forza modelekkel fejlesztgetik a játékot, ezek persze megjelenéskor nem lesznek a játékba, csak kitalált járgányok.. viszont a liszenszelt tartalom majd ingyen jön, "rajongói" módként 😉
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.23. 09:59:58
Eddig úgy tűnik, hogy Forza modelekkel fejlesztgetik a játékot, ezek persze megjelenéskor nem lesznek a játékba, csak kitalált járgányok.. viszont a liszenszelt tartalom majd ingyen jön, "rajongói" módként 😉
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.23. 09:59:58
"Nulla tenaci invia est via"