10
-
e57 #10 "ahhoz képest, hogy szétmarcangolta egy medve egész jól néz ki a fenti képen. :)"
Biztosan úgy van ő is mint a Jégkorszak 3-ban az őrült menyét, akit elkapott a szaurusz. Meghalt, de szerencsére túlélte! :) -
Aldo Moro #9 Piszkosul nem birtam ezt a gyereket, de amilyen filmeket csinál, le a kalappal. A "farkasos" mondjuk pont nem tetszett a téma miatt, de az ürge akkor is jó. Van benne kurázsi, na! -
Babil #8 Fiatalabb koromban én is fiatalabbnak néztem ki. :)
De Caprio ahhoz képest, hogy szétmarcangolta egy medve egész jól néz ki a fenti képen. :)
Vagy az még ezután jön? :) -
Ragnaar #7 (Mellesleg szerintem is jó színész, persze fiatalabb korában fiatalabbnak nézett ki ami nem véletlen.)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.01.24. 00:01:06 -
Ragnaar #6 Leonardo_Dicaprio
Azt hittem már valami ilyesmiről lehet szó.. (elzését kérek)
Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.01.23. 22:53:49 -
kalapos01 #5 Eleve úgy indult, hogy rohadt tehetséges, nyugodtan írhatsz 20 évet, mert a 90-es években is olyan filmekben volt, mint a Marvin szobája, a Gilbert Grape, a Teljes napfogyatkozás vagy a Kosaras naplója, meg A part. Szinte semmi kommerszben nem volt a Vasálarcoson és a Titanicon kívül és azok a filmek is teljesen rendben vannak. Nem szerepelt tini vagy nyáladzó filmek sokaságában soha. -
#4 Nem állok egy oldal pártjára sem, de Di Caprio kb. innen indult:
Jó és akkor most nézd meg a fenti képet, meg persze azt is, hogy milyen színész is lett belőle. Egy 13 éves kislányok álma, tejfelesszájú, nyálas, irritáló, a szerepét túljátszó sihederből lett egy k. tehetséges férfi színész. Az utóbbi 13 évben volt neki egyáltalán rossz filmje?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.22. 22:39:28 -
Fernandooo #3 BrutáliSG. ;) -
Yagami #2 A 2015-ös év lesz maga a brutalitás :) -
lammaer #1 És gondolom amikor adni fogják, az a hónap is BRUTÁLIS lesz. Az SGn biztosan :)