Idén már szűkülni fog a tabletek piaca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan megjósoltuk ezt előre, amikor a PC-ket temették. És valahogy azt is éreztem, hogy akkor fog ez bekövetkezni, amikor már nekem is lesz tabletem, és láss csodát, már nekem is van. :-)
Nálam pl a nagygépet váltani ki ha jönne tablet a lentebb leírt paraméterekkel.
Pl raklap indie game simán fut ezeken nem kéne nagy kazánt bekapcsolni hozzá elég lenne egy ezerszer kevesebbet fogyasztó cuccot belőni.
Pl raklap indie game simán fut ezeken nem kéne nagy kazánt bekapcsolni hozzá elég lenne egy ezerszer kevesebbet fogyasztó cuccot belőni.
Next PC upgrade: 2022
Én a 10-es ipadomoat cseréltem ipad minire, mert olvasáshoz az már túl nagy volt.
Viszont a tabletek/telefonok még mindig nem túl jók semmire (játék, videó) a relatíve gyenge aksijuk miatt. Akkor lenne az igazi, ha napokig lehetne folyamatosan játszani vagy videót nézni rajtuk egy töltéssel.
Viszont a tabletek/telefonok még mindig nem túl jók semmire (játék, videó) a relatíve gyenge aksijuk miatt. Akkor lenne az igazi, ha napokig lehetne folyamatosan játszani vagy videót nézni rajtuk egy töltéssel.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Nekem most 8 colos, W8.1-es tabim van, hurcibálni, netezni jó, de komolyabb melóra, vagy pl filmezésre, képregény olvasásra már kicsi.
Én ezt cserélném le 10-12 colos Win 10-re, legalább FullHD felbontással, és lehetőleg billentyűzetes dokkolóval.
A költségvetés 100 naaaagyon max 150 pénz.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.01.17. 17:08:21
Én ezt cserélném le 10-12 colos Win 10-re, legalább FullHD felbontással, és lehetőleg billentyűzetes dokkolóval.
A költségvetés 100 naaaagyon max 150 pénz.
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.01.17. 17:08:21