20
-
zetortraktor #20 Mégis kit érdekelne egy vékony rétegen kívül? -
#19 Az alapanyag valszeg tényleg jó. De a könyv magyar fordìtását valszeg a gúglival végezték. Számomra fogyaszthatatlan. Angolból meg sajna még nem vagyok olyan szinten, hogy szakszövegeken túl irodalmi anyagokat tudjak élvezni. -
Banderas1990 #18 Szerintem az sem lenne garantált siker, mert hiába jó az alapanyag - ahogy szerintem ebben az esetben is - ha a megvalósítás pocsék, akkor mehet a levesbe. De egyetértek, valaki igazán nekiállhatna egy W40k sorozatnak is, azt én is megnézném. -
paby88 #17 nem hogy w40k sorozatot csinálnának garantált siker lenne én nem értem miért nem ragadják meg az ilyen lehetőségeket -
#16 Az a baj, hogy a könyv tartalma semmit sem jelent. Azt emelik előtérbe belőle amit a sorozat producerei akarnak. Természetesen ez csak az előzetes, de ez alapján nem a sci-fi lesz az. -
Banderas1990 #15 Gyors feliratoztam az előzetest, akit érdekel:
The Expanse - Syfy 2015 Előzetes - Magyar Felirat [HUN]
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2015.01.17. 17:21:16 -
Banderas1990 #14 Én egyenlőre még csak a sorozatot láttam, abból is csak az első 2 évadot, de eddig nagyon megvagyok elégedve vele. Szerintem abszolút az igényesebb sorozatok közé tartozik. A regények elolvasása is tervben van, de terjedelmük és a listámon szereplő más könyvek hosszú listája miatt még nem tudtam elkezdeni őket. Sajnos-nem sajnos ilyen feldolgozásoknál is számolni kell vele, hogy az eltérő formátum miatt bizonyos dolgokon változtatni kell. -
Banderas1990 #13 Szerintem nincs baj azzal, ha egy ilyen történet drámai elemeket is tartalmaz, sőt számomra kifejezetten előnynek számít. Eddig a probléma inkább azokkal a sorozatokkal volt, amik túlságosan is előtérbe helyezték ezt az elemet, valamint a "drámaiság" kimerült a ki-kivel fekszik össze témában.
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2015.01.17. 15:52:17 -
Banderas1990 #12 Az alapul vett regény, a Leviatán ébredése nagyon jó. Kíváncsian várom, hogy miképp sikerül feldolgozni ilyen formában, de ha hozza a könyv szintjét, akkor nem lehet ok panaszra. Bizonyos fokú eltérésekre természetesen számítani lehet a sztoriban, pl. ha jól tudom a második regény legalább egy szereplője már szerepelni fog az első évadban. -
#11 Firefly reboot jobb lenne de ez van)) -
súter #10 A könyvek marha jók, de kicsit félek hogy itt is az lesz, mint a trónok harcánál, hogy a könyvek után csak egy közepes valami lesz, ami sokszor számomra már idegesítően eltér az eredetitől, és csak egy plusz lehúzott bőrnek érződik. Amúgy akik a trailerből ítélnek most, azok rosszul teszik, mert pont azt a részét nem mutatja meg, ami hajtja az egész történetet. A trailer látványos meg minden, de a mutatott jeleneteket magam sem nagyon tudom hogy pontosan hova is tartoznak, pedig pár hónapja olvastam a könyvet. -
Gabbbbbbbbbbbb #9 Ebben nem lesz igazad. Én olvastam az eddig megjelent köteteket és igenis scifi, kicsit space operás, nagyon akciódús, de attól még scifi, kb. mint a Mátrix műfajilag. Én úgy gondolom, hogy ennek van esélye 4 évadra. (vagy akár 7-8-ra is, ha az író nem lassul be és marad pénz CGI-re)
Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2015.01.16. 22:10:57 -
lamer the true #8 Nem tetszik az előzetese alapján. De majd kiderül. Mindenesetre tény, hogy amikor a dráma jön a sci-fi rajongó megy :)
Utoljára szerkesztette: lamer the true, 2015.01.16. 21:44:04 -
Renegade #7 csak úgy kíváncsiságból akik már most szapulják, azok olvasták a könyveket? -
#6 Ezekkel a maffiás kalapokkal engem a Battlestar Galactica nagyot bukott utó presorozatára emlékeztet amiben kiderült hogy készültek a cyílonok és a scifi alvilág kapcsolatuk. Azt is Syfy csinálta... de minek.
Inkább a BSG-t folytatnák végre. Még ha a földön az is jó lenne...
Igazat adok az előttem szólóknak hogy sok a SCI FInek álcázott romantikus blee és egyéb alkotás... Több nézőfajtát akarnak egyszerre megfogni és ezért fura lesz a végeredmény, pedig csak egy klasszikushoz kellene nyúlni.
-
zetortraktor #5 "Ha nyafogós, nyomozós sztori lesz, akkor nem él meg egy évadot sem. "
Akkor fog sok évadot megélni, nem? Legalábbis egy csomó ilyen, sok évados sorozat van. Sci-fi meg nincs. Azok nem élnek meg. -
#4 Ismét nem sci-fi. Nem a sci-fi a központ, hanem a dráma, a kapcsolatok. A sci-fi csak elnyomott háttér. Bukás lesz hasonló társai nyomdokain, melyeket szintén sci-fiként akartak eladni.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 17:48:57 -
#3 Ez brutáljó lesz. -
Sequoyah #2 Ez nem a "Nexus: The Jupiter Incident" nevu jatek sztorija?:) -
god25 #1 Én sci-fi rajongó vagyok, de az előzetes alapján nálam már megbukott, de megvárom a pilotot és inkább utána mondok véleményt. Az aláfestő zene főleg szörnyű, mint az sg univerzumnál. Ha nyafogós, nyomozós sztori lesz, akkor nem él meg egy évadot sem.