9
  • steelhard30
    #9
    A taken 1 nagyon jó lett , a 2 sem lett olyan rossz , a hármat pénteken néztem moziba és nagyon tetszett , a mozi is tömve volt , Liam Neeson a kedvenc színészem , a kedvenc filmem tőle a Sírok Között hiába írják arra a filmre is azt , hogy szar lett nekem tetszett . Ja és a hobbit egy pocsék film .
  • Dewri
    #8
    A Hobbit 3 tényleg gyenge. Az első 2 nulla rész után nagyon kíváncsi voltam a sárkányos részre, meg úgy egyáltalán végre némi akciót szerettem volna látni végre... Volt akció, de nem olyan amit vártam. Semmi monumentális, csak egy kis "lájtos" bunyó... Szódával elmegy kategória... A Gyűrűk ura marad a topon ilyen téren is.

    Az Elrabolva 2 meg az elsőhöz képest nagyon gyenge. Feleannyi akció, a feleség is az egész film alatt olyan mintha be lenne drogozva, mozdulni nem tud, csak kiabál néha, vagy fekszik, pedig elvileg nincs is olyan hatalmas sérülése ami ezt indokolná... Az első után mindenképp visszalépés, még ha önmagában esetleg el is menne egy akciófilmnek.
  • alfa20
    #7
    "a nézők nem várták meg a kritikákat" - még szerencse, mert különben mindenki csak a fizetett kritikát kapott filmeket néznék, amik meg általában olyanok amilyenek ...
    érdekes, hogy a Hobbit 3-ra is elég negatív kritikák jelentek, meg aztán meg még is 3 hete vezeti a mozi top listát. Kíváncsi lennék az író látta is a filmet vagy csak összecsapott egy cikket? Félreértés ne essék, nem láttam még a filmet, de meg fogom nézni, csak lassan már minden filmet leszólnak alapba. Néha pedig igen is kellenek az agytalan akciófilmek is.
    Egyik kereskedelmi adón nemrég lett vége a 2. résznek, megnéztem jó volt.
  • grebber
    #6
    A 2 is teljesen rendben volt.Ebből következtetve a 3 is jó lett.

    A csiraarcuak meg nézzenek valóvilágot.
  • Ender Wiggin #5
    nem kell beszarni, Neeson marad az akciózásnál, már van egy újabb hasonló filmje is a run all night.
  • SirBubu
    #4
    hogy merték ezek lenyúlni a S.Spílberg féle TVsorozat címét, pláne úgy, hogy ebbe egy darab EBE sincs. (már ha jól értelmezem, mert a széria egyik részét se láttam)
  • Dewri
    #3
    Az mondjuk igaz, hogy a második rész nem volt olyan jó, mint az első és a rendező felsorolt alkotásai valóban rosszak... De azért adok egy esélyt a filmnek, a trailer alapján jó lesz.
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.01.11. 13:48:41