Ismét kirúgtak egy Star Warsos írót?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóban ott van a kérdőjel, csak gondoltam megosztok egy olyan - külföldi oldalakon megjelent - lehetőséget, amelyet a cikk nem említ.
Egyébként teljesen igazad adok neked a nyilatkozatokkal kapcsolatban, de ugyebár a VII. epizód esetén elég nagy médiavisszhangja volt az író cserének, ezért - valamint az említett külföldi cikkben való említés miatt - gondoltam, hogy a nyilatkozatot is megemlítem.
Szerk: Természetesen én sem vetem el a kirúgás vagy felmondás lehetőségét sem.
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2015.01.12. 12:49:59
Egyébként teljesen igazad adok neked a nyilatkozatokkal kapcsolatban, de ugyebár a VII. epizód esetén elég nagy médiavisszhangja volt az író cserének, ezért - valamint az említett külföldi cikkben való említés miatt - gondoltam, hogy a nyilatkozatot is megemlítem.
Szerk: Természetesen én sem vetem el a kirúgás vagy felmondás lehetőségét sem.
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2015.01.12. 12:49:59
Gondolom, ezért van ott a kérdőjel, de nyilatkozatokkal ne foglalkozz, senki nem fogja azt mondani, hogy kirúgták vagy kikukázták a sztoriját, mindenki isteníteni fogja, hogy milyen jó munkát végzett, ez a minimum, mint ahogy az is, hogy az ember egy szót sem hisz el ezekből. Ha nem lett volna semmi, akkor végig ott marad.
Az még nem biztos, hogy kirúgták az úriembert. Egyes források szerint mindössze arról van szó, hogy Whitta befejezte a munka rá eső részét és a további írói feladatokat más fogja elvégezni. Természetesen ez még nem biztos, ugyanis kevés részlet derült ki az ügyről, de a nyilatkozatából sem arra lehet következtetni, hogy a stúdióval való nézeteltérés miatt hagyná ott a munkát.