16
-
Venator #16 Gagyi lesz a film is. (Ó istenem add, hogy tévedjek!) -
grobs #15 A képregényt kevered a szuperhősökkel. A szuperhősök az amerikai kultúra részei. A miértről ezer tanulmány szól, nem én fogom elmagyarázni neked. Ha eddig nem jutott el a tudatodig akkor ezután sem fog.
A képregény pedig egy műfaj aminek egy nagyon kis szelete szuperhősökről szól. Még egy-egy szuperhős főszereplésével készült képregények minősége közt is hatalmas szórás van, de te egyben leszólod az összes képregényt. Ez elég komoly troll teljesítmény, gratulálok. -
grobs #14 Az angolszász kultúrában a homokember nem igazán szuperhős mint az ... khm ... köztudott.
-
#13 A Sharknado-t tudni kell a helyén kezelni. Én pl. bírtam, 80 percnyi agyatlan faszság. Én rendszeresen nézek hasonlóan okos alkotásokat a VHS hőskorából, és nagyon élvezem őket. Mindenféle gumiszörnyes horrort és olcsó akciófilmet. Bár ezek jobbak is mint a mai nagy filmek többsége. A szuperhősfilmeket mondjuk szeretem, bár nem ma kezdtem ismerkedni a képregényekkel, és az egész 90-es éveket a Batmannel kellett átvészelni, így én most örülök a dömpingnek. -
#12 Az imdb-n csak Hangya a címe, remélem elírás. -
BrockSamson #11 Jo tudni, hogy rajtam kivul mas is ertekeli az Ang Lee fele Hulkot, ez abszolut pirospont.
A kepregeny oldalt viszont reszben vedenem kell, mert ugyan sok szuperhosos kepregeny epul a jo oreg "izmos testu hosok lenyomjak a gonosz bacsit" semara, ezt azert a jo irok kozul egyre tobben teljesen a komolyabb temak fele fordultak, vagy nagyon ugyesen csempesztek be azokat a klasszikus tortenetekbe (faji kerdesek, fuggoseg, moralis dilemmak, stb).
Rick Remender
Matt Fraction
Brian Michael Bendis (ha jo passzban van)
Jonathan Hickman
A filmek meg az elejen tartanak, amikor meg csak latvanyosnak es akciodusnak kell lenniuk. Remelhetoleg ezutan johetnek a komolyabb/komorabb tortenetek.
Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2015.01.08. 10:00:34 -
Frekvency #10 uh, színvonalas filmnek ígérkezik, olyan sharknado magaslatú mestermű... -
#9 Akkor segítek. Ha nem vennéd észre a népmese és Marvel film párhuzamba állítása egy konkrét érv volt a részemről. Költői kérdéssel próbáltam rávilágítani arra, hogy minden esetben meséről beszélünk, aminél tök értelmetlen azon fennakadni, hogy olyan lények szerepelnek benne, akik szörnyszülöttek és/vagy földöntúli erővel bírnak. Te röhejes módon pont ezeken értetlenkedsz. Érted, amit egy hagyományos népmesében természetesnek veszel, addig a Marvel mesénél hogy jönnek ahhoz, hogy ilyen lényekkel és képtelenségekkel traktáljanak. Nem érzed, hogy valami nem stimmel a logikádban?
Na, most velem ellentétben te semmivel nem érveltél. Annyi tudtál csak írni, hogy Hangyaember röhejes, Babszem Jankó oké (ismétlem magam, csak hogy az analógiát a konkrét hírhez is alkalmazzam). De miért? Hát mert csak...
Kb. ezzel volt egyenértékű a reakciód. Kössz a semmit. -
#8 Kérdés már csak az, hogy ha nem szereted az ilyen filmeket, ha nem szereted a képregényeket sem (és el sem olvastad őket, így segédfingod sincs miről szólnak) és ha szerinted MINDENKI hót hülye, aki viszont szereti, akkor minek jársz is ilyen tápigokba idegeskedni?! Tudjuk, hogy nem érdekel, elmesélted párezerszer, értjük már! Pl. én sem járok a foci topickba, mer rühellem a focit, de ezzel nem fogom őket baszogatni. Szóval nem stimmel veled valami, de szerintem ezt te is tudod... -
Ender Wiggin #7 Hogy téged idézzelek, a János vitéz az oké (nagyon is az), de az Amerika kapitány az egyik legnagyobb idiótaság, amit valaha láttam (a vörös náci koponyánál azt hittem már nem lesz rosszabb. Tévedtem). De legfőképpen, attól, hogy beszűköltnek titulálsz, még nem hasítasz atommagot az érveléseddel. Ezidáig én sem olvastam még senkitől értelmes magyarázatot, hogy miért jó "a kismillió hülyenevű, röhelyes kosztümbe bújtatott szuperember mindig lezúzza a filmenként egyre nagyobb, gonoszabb, veszélyesebb (Viktorka fokozhatná, az megy neki) ellenségeket" sablon ismételgetése?
UI: Az Ang Lee-féle Hulk egyébként teljesen rendben volt Eric Banával, a második eresztés viszont katasztrofális.
-
Jawarider #6 Még a Batman meg az Ironmannal ki tudtam békülni, de ezekkel már nem igazán . Mi jön még? Homokember ? -
#5 Mesének is rossz? Bírom az ilyen beszűkült gondolkodást. No, akkor áruld el gyorsan, milyen a jó mese, okoska. Ami a realitások talaján nyugszik?
A Fanyűvő oké, a Hulk meg faszság? János vitéz oké, Amerika kapitány meg idiótaság? -
tomboy013 #4 Kíváncsi vagyok a te kifinomult ízlésednek mi a jó film :D
Szerintem ezek a szuperhősös filmek legalább szórakoztatók. Nem pedig nyomasztó hanglatú, az emberek lelki nyugalmát megzavaró pszicho szarságok. Lehet rajtuk nevetni is, látvány sem utolsó és van azért mindegyiknek valami elfogadható sztorija is. Egy film azért van, hogy szórakoztassa az emberek nagy részét és ebben első osztályú az Avanger is és a többi Marvel film is. Ezek szerintem azoknak jók akik ki szeretnének kapcsolni 2 órára mert olyan munkát csinálnak amihez az agyukat is használni kell. Aki monton munkát végez annak például a gondolkodós filmek jobbak lehetnek, mert ott legalább kell használni az agyát nem úgy mint ezeknél. Aki szereti ezeket a filmeket az nem azt jelenti, hogy agyatlan, csak max nincs kedve még film közbe is pörgetni az agytekervényeit. Nem kell ám mindig lenézni embereket azért mert mást szeretnek mint te, ugyanis a film ízlésed alapján semmivel sem vagy több mint bárki más, viszont az intelligenciát tökéletesen jellemzi ha másokat agymosottnak hívsz az ízlése alapján ;) Engem nem zavar félreértés ne essen, csak megjegyeztem, hogy feleslegesen ne csinálj hülyét magadból egy fórumon (van itt már épp elég ilyen ember). De gyanítom ennek a hozzászólásnak is értelmezés helyett támadás lesz a vége, ám ha valami csoda folytán mégsem akkor minden tiszteletem a tiéd ;) -
Ender Wiggin #3 Bocs, de én azt hittem az ultraszar egyenlő az Avengers szinttel...
A legtöbb képregényhős létezése, mint a Hangyaember is, már önmagában óriási faszság. Mesének is rossz. Remélem azért az agymosott rajongóknak megcsinálják a Vizelő (The Whizzler), a Gyümölcsfiú (Fruitboy) vagy az Anyagevő Srác (Matter Eater Lad) kalandjait is. Vagy, ha már Marvelnél tartunk, már alig várom, hogy Doktor Bong vagy az Azbeszt Hölgy és a Mókuslány is feltűnjön. -
Zoliz #2 Manapság a xart is lehet adni, ha jó a tálalás.
Reméljük a hangyaember lenyomja az 1991-e betment :D
A rendezőn múlik minden, Tim Burton és Joss Whedon zseniálisak, még a buta nőket is el tudják adni okos férfinak, annyira profik. -
#1 Hank Pym volt ugye Ant-Man, Hank Pym, Goliath, Yellowjacket és Giant-Man is, szal. van benne bőven potenciál. Nomeg a legtöbb nagy sztoriban ott volt erősen. Kérdés mennyire fogják rá sajnálni a pénzt. Mert lehet ultraszart is gyártani belőle, meg Avengers szintűt is (hiszen ő is az volt, sőt).