6
-
lammaer #6 A szerző védelmében, sztem a Big bang NAGYON lecsúszott... az első 2-3 évad remek, én is nagyon szerettem, de ahol most tartanak az már nagyon mélypont. Semmit nem tudnak nyújtani, ugyanazok a klisék mennek, ami sztem már nem vicces.
Amúgy szinkronpárti vagyok, viszont pont hogy elfogyott a szinkron és attól hogy angolul nézem nem lett viccesebb :(
Persze izlések és pofonok, nyilván van oka hogy 10 évadot megélt, de én megértem a szerző állőáspontját, a big bang nagyon megkopott.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.13. 09:03:02 -
#5 Ehhez 2 dolgot fűznék hozzá.
1. Valahol igazad van, mert a TBBT valóban jó. A sitcomokat lehet szeretni és utálni. A "kedves" szerző gondolom elég előítéletes, mert ha a TBBT rossz, akkor mi a jó sitcom?
(ilyen ember meg minek ír kritikát vígjátékokról, ha nem szeret nevetni?)
A Friends, TBBT, Two and a half men, Modern family igazi klasszikusok.
Nekem is van pár ami nem jött be. Pl a Marrier with Children (Rém rendes család) annak idején, vagy mostanában a How I met your mother.
De nem nevezem őket színvonaltalannak, csak mert nálam nem jöttek át.
Amiben nem értek egyet: Barátnőm szinkronosan nézi a sorozatot, vagyis nézte 3 vagy 4 évadon át, amíg a szinkron "el nem fogyott", és váltott feliratosra :D
De néztem vele sokszor, és kimondottan jónak találom. A hangokat is és a poénokat is.
Tudod van különbség az "rossz" és az "elsőre szokatlan" között. -
zetortraktor #4 De éppen ez a lényeg, nem? Abból, hogy azt mondod, hogy a legjobb, csak az jön le, hogy még csak nem is ismered azokat, amik sokkal, de sokkal jobbak. Azt nézed, amit a tömeg, a többiről nem is tudsz. -
#3 "Nem készül sok posztapokaliptikus komédia, így a Cockroaches mindenképp kötelező premiernek számít."
Háát, komédia ugyan nem, de film/sorozat rengeteg, amelyek egy idő után hajlamosak önmaguk paródiájává válni.
XD -
#2 "a nézők pedig jobb híján olyan, zömében színvonaltalan szitkomokra fanyalodnak, mint a The Big Bang Theory"
Ouch. Ez azért nagyon fájt. Éppen csak minden idők egyik legjobbját szólja le a kedves szerző.
OK, talán nem szinkronnal kellene nézni, mert az tényleg hazavágja -
fszrtkvltzttni #1 "zömében színvonaltalan szitkomokra fanyalodnak, mint a The Big Bang Theory"
Ez csak a természettudományos műveletlenség jele.