Így lehet letudni 30 perc alatt a Dark Souls II-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nem éppen. Az glitch run.

Az igazi speedrun az kérlek a szó szerinti centiről-centire betanulás. Az ICO-ban van egy achi, hogy 1 óra 30 perc alatt teljesítsd a játékot. Az 1. végigvitelem olyan 9-10 óra volt, de mivel kedves nekem a játék, így meglett... végigjátszottam 1 óra 29 perc körül. Minden egyes mozdulatot, pályát, útvonalat rengetegszer átgondoltam. Egy igazi profi speedrun egy ilyen 10 órás játéknál szó szerint 10x annyi időt vesz igénybe...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A speed runoknak az a lényege, hogy vmi bugot használnak ki, ami eredetileg benne van a játékban, így szigorúan véve nem csal.
Tinman
Hűűű gyerekek... Nekem semmi közöm a Souls játékokhoz, azt sem tudom mi az, de ezt a cikket felejtsük el. Nyomjatok rá egy delt, nyoma se maradjon.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

God mode...
Beton Fej
Valamint a játék nagy része kimaradt, valami bug-ot használ, hogy idő előtt a játék végére jusson. Nem szeretek kötekedni, de erről aztán megérte cikket írni, ráadásul végig a Dark Souls 2-t emlegeti a cikkíró, holott a videó az első részről készült.
Ilyen pocsék cikkekért valaki pénzt kap?

Beton Fej
Ez a DS első része.