Így lehet letudni 30 perc alatt a Dark Souls II-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem éppen. Az glitch run.
Az igazi speedrun az kérlek a szó szerinti centiről-centire betanulás. Az ICO-ban van egy achi, hogy 1 óra 30 perc alatt teljesítsd a játékot. Az 1. végigvitelem olyan 9-10 óra volt, de mivel kedves nekem a játék, így meglett... végigjátszottam 1 óra 29 perc körül. Minden egyes mozdulatot, pályát, útvonalat rengetegszer átgondoltam. Egy igazi profi speedrun egy ilyen 10 órás játéknál szó szerint 10x annyi időt vesz igénybe...
Az igazi speedrun az kérlek a szó szerinti centiről-centire betanulás. Az ICO-ban van egy achi, hogy 1 óra 30 perc alatt teljesítsd a játékot. Az 1. végigvitelem olyan 9-10 óra volt, de mivel kedves nekem a játék, így meglett... végigjátszottam 1 óra 29 perc körül. Minden egyes mozdulatot, pályát, útvonalat rengetegszer átgondoltam. Egy igazi profi speedrun egy ilyen 10 órás játéknál szó szerint 10x annyi időt vesz igénybe...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A speed runoknak az a lényege, hogy vmi bugot használnak ki, ami eredetileg benne van a játékban, így szigorúan véve nem csal.
Hűűű gyerekek... Nekem semmi közöm a Souls játékokhoz, azt sem tudom mi az, de ezt a cikket felejtsük el. Nyomjatok rá egy delt, nyoma se maradjon.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
God mode...
Valamint a játék nagy része kimaradt, valami bug-ot használ, hogy idő előtt a játék végére jusson. Nem szeretek kötekedni, de erről aztán megérte cikket írni, ráadásul végig a Dark Souls 2-t emlegeti a cikkíró, holott a videó az első részről készült.
Ilyen pocsék cikkekért valaki pénzt kap?
Ilyen pocsék cikkekért valaki pénzt kap?