18
 • Zombee
  #18
  És szerinted a Google a filmek után nem fizet a Sony-nak és a többi filmgyártónak egy közösen megegyezett árat?
 • Papichulo
  #17
  Vegtelenul atgondolt es osszeszedett ellenerveket sorakoztattal fel... meghajlok az intellektusod elott ;)
 • Narxis
  #16
  Meddig hajtogatod még ezt baromságot te szerencsétlen iBirka? Elhúzhatnál már innen a jó büdös francba.
 • Papichulo
  #15
  Ne evangelizaljuk azert oket, a Google egy ugyanolyan for profit ceg, mint az osszes tobbi, a gusztustalan dolgaikkal egyetemben... ok sem szivjosagbol szolgaljak ki az embereket, hanem haszonert... csakhogy nekik te magad vagy az arucikk ;)
 • kvp
  #14
  Nem csak a kereso zavarja oket. Hanem az, hogy most mar van a google-nak legalis filmes szolgaltatasa is. Tehat ha beirja az ember, hogy 'teljes film' angolul, akkor mar nem csak torrent talalat lesz, hanem google play-es is es az amerikaiak jo resze kifizeti azt a par dollart a filmert. A tobbi ceg meg mehet nyaralni, mert a google-nal tovabb minek menne barki ha az elso talalat is legalis, olcso es azonnal megveheto, raadasul egyenesen a google-tol.

  ps: A vicc az, hogy a google uzleti strategiaja az, hogy olyan dolgokat csinal ami az atlagos embereknek tobbnyire elonyos, ezert amikor szembekerul mas csoportokkal, akkor lobbi tevekenyseg helyett az emberek allnak moge, raadasul a sajat erdekukben. Ezzel nehez szembe menni, kb. mintha egy politikus nem a reklamja hanem az embereknek jo intezkedesei miatt lenne nepszeru.
 • zola2000
  #13
  De, beírom a film címét és azt a kulcsszót, hogy "teljes film" a googlebe, és lehet nézni. a google kb csak annyit csinált, hogy az automatikus kiegészítések közül vette ki a torrent kulcsszót.

  Viszont ha a googlel majd sok ilyen dolgot tényleg nem lehet megtalálni a nagy szerzői jogi nyomásra, ezzel csak azt éri el a filmipar, hogy az emberek majd átszoknak a google/bing stb helyett egy másik keresőre.
 • Blasta
  #12
  Csak en nem latom a problemat itt? Miert pont a google zavarja az mpaa-t?
  Tudtommal a google mar nem jeleniti meg a torrent talalatokat (persze tudom, ra lehet venni a keresot, de az atlaguser nem tud torrent talalatokat kapni), tovabba legalis, fizetos online filmshop-ja is van (google play). Es ugye a vilag 99%-a a google kereso segitsegevel kap kismillio informaciot a filmekrol. A google now app androidon ha mozi kozeleben vagy, automatikusan megjeleniti a mozimusort.
  Hol a problema, mirol maradtam le???
  Utoljára szerkesztette: Blasta, 2014.12.23. 15:13:01
 • ostoros
  #11
  Good Fiend? Az egy ördög! :D
 • Tetsuo
  #10
  :-D
 • Papichulo
  #9
  csak az efféle tények a parazita felforgató ügynökök

  Neked komolyan megartott a sok Szaniszlo es/vagy kuruc.info ;)
 • Tetsuo
  #8
  Ez így van, csak az efféle tények a parazita felforgató ügynökök, mint "Jóbarát Bandi" és más romlott "demokráciák", mint az USA, erkölcsi jogalapját vonják kétségbe.
  Akit pedig ténylegesen zavar a korrupció, az a Jobbikra szavazott. Nem véletlenül volt/van ellene komoly rágalomhadjárat az Óperenciás tengeren innen és túl.
 • gemihu
  #7
  Nem mutually hanem mutyially..
 • halgatyó
  #6
  Elképesztő ez a SUTYIBAN folytatott hadjárat. Méghogy "Góliáth" .... tisztára mint a BŰNÖZŐK, akik saját szavakat találnak ki, hogy más ne értse, hogy mire készülnek.

  Meghogy "támogatja az ügyészek munkáját"... ez ám a "finom" megfogalmazás!
  Eddig úgy tudtam, hogy az ügyészek az államtól kapják a (nem kicsi!) fizetésüket.
  Minden más a korrupció legeslegbüdösmocksosabb formája! Mert ha egy ÜGYÉSZT lehet "támogatni" (idézőjelben!!!) az nem egy súlycsoport egy közlekedési rendőr megvesztegetésével, hogy ugyanmár biztos úr, engedjen el, amiért megálltam itt...

  És még ezek a gennyek mernek nekünk bármit hazudozni, minket kioktatni a (persze, hogy létező) korrupcióról, ahelyett, hogy lesütött szemmel sunnyognának el a büdös p... tudjukhová. Ekkora mocsok azért nálunk, mint a "lobbizás" meg MPAA, igencsak kevés van
  Utoljára szerkesztette: halgatyó, 2014.12.22. 15:43:38
 • Papichulo
  #5
  És még ezek a lbisinácik ugatnak korrupcióról.

  Nem kolcsonosen kizaro (mutually exclusive)... ;)
 • yamato41
  #4
  "támogatta néhány szövetségi államügyész munkáját"
  És még ezek a lbisinácik ugatnak korrupcióról. Az egész államuk intézményesített korrupcióra épül...
 • RAZOR27
  #3
  hehe, kár hogy igaz.
 • enyac
  #2
  A filmipar foglalkozhatna inkább azzal, hogy értékelhető filmeket készít. Mindenkinek jobb lenne.
 • Archenemy
  #1
  "Project Goliath"
  Huhúú, csak nem Dávid megy Góliát ellen? Éééértitek... Dávid... Ehh mindegy :)