7
The Crew - Xbox 360 játékosok fóruma
  • csicsiroli
    #7
    Megvettem,játszok próbálom elhitetni magammal hogy jo lesz de nem megy!! Ahogy behatangozták fele annyit nem ér szerintem. Xbox one játszok csak belső nézet!!!! Nincs visszapillantó!!!!!!!!! Egyes autók műszerfal mutatói nincsenek vagy épp lefagy es nem működik!!!!! Es meg megannyi hibát sorolhatnák. A rendőrös küldetések egyszerűen élvezhetetlen stb stb.
    De ez az én magánvéleményem senkinek nem akarok a lelki világába rohanni!!! Csak szerintem még várhatott volna a kiadással az ubisoft minimum fel évet. Es egy igazán fasza gémet kidobni alap hibák nélkül.
  • Stockbauer33 #6
    Ha megvetted akkor most becsapva érzed magad?Ha nem vetted meg akkor mire ez a rinya?
  • Blake6
    #5
    Engem valamiért mégis leköt a megjelenése óta,nehezen tudom letenni.Abszolút bejön a hangulata,néha jól esik csak úgy krúzolni céltalanul és felfedezni a tájat,ha meg rám jön a nyomulhatnék,akkor meg jó multiban versenyezni.Ha meg "olyanom" van,akkor csak jó egy kicsit csinosítgatni,pimpelni a megszerzett járgányokat.Nekem egy kicsit visszahoz a TDU-k hangulatából,hiányzott már egy ilyen stílusú játék,én anno a TDU-kba szerettem sok időt beleölni.
    Egyetlen de komoly kritikám viszont a tényleg ratyi grafika.Az ubisoft itt tényleg magasról tett a x360-as platformra.Azért mert ez már egy közel 10 éves platform,attól még ki lehetett volna hozni sokkal jobbat az öreg vasból,és kihozni egy F.Motorsport4 vagy F.Horizon grafikai színvonalat.Ez a hozzáállás viszont tényleg kritikával illeti az ubisoft hozzáállását az utóbbi időben.
    De még egyszer hozzátenném,a hangulata mégis valamiért beszippantot és kész,ennyi!!!
  • csicsiroli
    #4
    The Crew!!!!!!!!! Ekkora egy rakás szart mar régen láttam es játszottam!!!!!!! 2014 ben hogy engedheti meg magának ezt az ubosoft??? Nem értem. Itt ülök értetlenül. Ha tud valaki értelmes választ adni akkor állok elébe. Es várom!!!
  • sparrow35
    #3
    Nem árt.
  • Blake6
    #2
    Sziasztok!
    A kérdésem az lenn,hogy mivel installálás után is állandóan pörgeti a lemezt játék közben a box,mint a mérgezett egér,ez nem árt-e a gépnek illetve az olvasófejnek hosszú távra?Hosszú időt terveznék a játékkal na meg az xbox360-nal,ezért aggaszt az állandó pörgetés,"sivítás"...
    GamerTag: Abalazs6







    Utoljára szerkesztette: Blake6, 2014.12.24. 14:23:29
  • hardy3
    #1
    Sziasztok!

    Legyünk minél többen! Jöhetnek a GamerTag-ek és mehet a játék.

    GamerTag, amin keresztül engem felvehettek: Dirtmark