6
 • Ferrer
  #6
  Ez hülyeség, nagyon kevés dolgot lehet a menőségére alapozva eladni úgy, hogy mögötte nincs gyakorlati használhatóság. Ezért az iphone-t ne hozzuk ide, amire már az elejétől fogva első osztályú appok íródtak (mellesleg meg telefon is) :)
 • CairoJack
  #5
  Szerintem az Apple is az általad felvázolt jelenségre épít leginkább, de amint az emberek rájönnek, hogy egy ilyen okosórát elég kevés ténylegesen hasznos dologra lehet használni, és (jelenleg még) több vele a macera, mint amennyi a haszna, rögtön 2-szer is meggondolják, hogy kell-e ez nekik 500 dodóért.
  Nézd, a telefon egy olyan dolog, hogy kvázi így is, úgy is kell, költeni is kell rá, tehát ott előbb megveszik a drágább terméket, de szerintem nem sokan fogna kifizetni 500 dollárt azért, hogy legyen még egy vacak náluk, amit naponta tölthetnek, meg plusz egy macera faktor. (Oké persze ultra kockák mindenhol vannak, csak erős kisebbségben).
  Szóval én nem hiszem, hogy 10 milliót el fognak belőle adni. Mondom, ha a negyedég eladják, én már meg leszek lepve.
  Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2014.12.22. 09:58:49
 • bunny
  #4
  Nem lesz bukó, mert ha harapott alma van rajta még a sz*r is arannyá válik. Iszonyat sokat el fognak adni belőle, mert ezzel méginkább lehet menőzni mint a telefonnal. Ez ugyanis mindig látható a teló meg lehet el van rakva. Vinni fogják mint a cukrok csak azért mert Apple. Ha pedig tényleg értelmes lesz -amire van esély- még akármi is lehet belőle. Én magam kb. 25 éve hordtam utoljára órát, illetve hazudok mert mióta futni járok van rajtam a pulzusmérés miatt, de csak amíg sportolok.
 • DontKillMe
  #3
  Semmilyen órát nem hordok. ezt sem hordanám. Amióta telefonom van, tök felesleges. És már zavarna is.
 • CairoJack
  #2
  Szerintem már az is csoda, ha ennek a számnak a negyedét eladják. Bukó lesz ez. A legdrágább és egyúttal a legrondább okosóra.
 • loky
  #1
  "...szerint 2015 végére már legalább tízmillió ember fog Apple Watch órát hordani a csuklóján" [...] "...méghozzá 500 dolláros átlagáron."

  :) Én is szívesen lennék tagja ennek az elképzelt 10 misinek.... de kizárólag ha ingyen adják... :)