9
  • kalapos01
    Lesz Szárnyas fejvadász 2, csak nem Ridley rendezi.

A problémát nem értem. Minek csináljanak új filmet, minek kockáztassanak, miért ne azt adják, ami a nézőnek biztosan kell? Kiszolgálják a nézőket.

De gond egy szál sem. Ha nem akarod látni kedvenc filmjeid karaktereit megint, akkor ne nézd meg őket. Nézd a rengeteg nem folytatásfilmet. Sokkal több van belőlük, mint folytatásból.
    Utoljára szerkesztette: winnie, 2014.12.20. 04:55:01
  • culas25hc
    "A Disney ugyanis, ha teljesen elégedett lett volna a 4. rész teljesítményével, akkor valószínűleg mindent megtett volna, hogy a folytatást mihamarabb bemutassa"

Olyan nincs, hogy ha elégedett a teljesítménnyel, akkor megbízza a rendezőt egy új filmmel? Ennyire pofátlanul nem lehet kikerülni a kockázatvállalást. Vagy most már tényleg minden filmre sorozatként kell tekinteni?

Csak poénból, 10 cm-el feljebb ettől a sortól, ahol épp írok, ezeket a linkeket látom:
    -új mad max..
    -bad ass 3
    -forráskód 2
    -tini nindzsa 2
    -jégvarázs 2
    -új jurassic park
    -szárnyas fejvadász 2: Ridley Scott lemondott róla ( na hála az égnek, egy jó hír is van!!!! Pedig az egyik kedvenc filmem, de isten mentsen egy folytatástól)

Én mindjárt elsírom magam...
    Utoljára szerkesztette: culas25hc, 2014.12.19. 20:14:55
  • hypno
    Még nem tudtam eldönteni, hogy a stúdiók, vagy a nézők ennyire egyszerű gondolkodásúak. Reboot, folytatás és sehol egy új értelmes történet. Pedig a világirodalom elég terjedelmes.
  • Angelus1991ster
    Hollywoodi beltenyészet belterjes fattyai. ríbút- anyátok picsáját ríbút. Kikéne takarítani a szemetet abban a pöcegödörben.
  • RAZOR27
    érdekelne ha nem lett volna egy zsák szar az előző rész, ami csak azért készült hogy jöjjön valami suska amég nem találnak ki valamit.
  • SirBubu
    mivel úgyse érdekel senkit, gondoltam, leírom, hogy az 1. rész aránylag tetszett, a 2.-at végig se tudtam nézni, a többiről meg azt se tudtam, hogy van olyan egyáltalán
  • zetortraktor
    Semmit nem nulláznak le.
  • xido
    új nézők...kurvaanyjukat..új nézők nézzék meg kibaszott adathordozón az előző részeket ahogy eddig is tette mindenki új rész előtt,aztán mehetnek a moziba...most már 3 részenként mindent lenulláznak és a büdös életben nem lesznek folytatások? :)
  • Ender Wiggin #1
    reboot. az új nézőkért (mert a régiek már mind nyugdíjba mentek vagy meghaltak az elmúlt rettentő hosszú években) jóvanakkor. ezeket az idióták is meg kéne hekkelni.