Távolodnak az emberek a PC-től
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha majd vr sisak szerű lencsébe tesszük, akkor a teljes látóteret kitölti a telefon 4k felbontású képe.
A
Viszont hol érdekel ez egy fodrászt/ácsot stb? Na ők okostelefonon facebookoznak, okostvn (chromecast) néznek online filmeket/sorozatokat ha kihagytak egy részt stb.
A
persze lehet dolgozni Switch 10-esen is, na de az nem élet szerű, az hogy pl. egy nagyobb táblázat ami nem 3-4 oszlopból/sorból áll, ott azért szenvedés a kis mérte, arról nem beszélve ha több táblázatból kell hivatkozni összerakni egy x-ediket, oda azért kell némi erőforrás, főleg ha mellette megy az SAP, Outlook, skype/viber. nem azt mondom hogy nem használható rá, de azért nem tudom meddig bírná ezt napi 9-10 órában. Biztos eljön az idő mikor teljes mértékben kiváltható lesz az asztali gép, de az nem mostanában lesz.
Az ilyen "kutatások" meg szerintem csak felesleges pénz kidobás.
Arról nem beszélve hogy sok oldal (és itt nem FB-re, Twitter-re gondolok) egyszerüen hibásan jelenik meg tableten (android), igaz most majd jönnek az MS tabletek, de komolyabb munkára PC kell, ezért nem fog a PC kihalni még jó ideig.
paby88: Valószínűleg manapság már ő is fényképezget mobillal 😉
Na és hány ember ír, és hány olvas? Az emberek többsége csak fogyaszt, és ez így is van rendben. Nekik egyszerűen nincs szükségük PC-re.
Namármost, én akkor használom azt a szart, ha kényszerhelyzetben vagyok...van egy 8collos 4:3-asam, szeretem, de pc helyett soha...pc helyett itthon a telómon bűvészkedek, de általában tényleg akkor, ha pl. rohanok el, valamit elfelejtettem és akkor útközben telón megnézem....ennyi. Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy 8-10 collon tapicskolva sokkal faszább, mint 24-30 collon, billel egérrel kényelmesen...max netezést ágyban....de még soha nem neteztem ágyban...miafenének egérmozi 😄
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ennyire még soha nem értettem egyet egy cikk címével!
Észrevettem én is, hogy a monitorom évek óta, szinte már nem is használom, hanem egy HDMI kábel áldásos segítségével pár évente egyre nagyobb tv-t veszek és így egyre távolabb kerülök a PC-től, most olyan 3.5 méterre lehetek tőle, de 2 éve 3 méterre voltam, előtte pedig kb. 2 méterre, de az már monitoros korszak volt...
Ezt egyébként rém kényelmesen fekve, egy wireless Logitech MK320-ról gépeltem be. Az ékezetek előcsalása ezredmásodpercekben volt mérhető, az egész hsz begépelése 1 perc sem volt.
Most megyek, kattintok kettőt a King's Bounty: Dark Side ikonján és tolom vele, míg el nem álmosodok... nem görcsöl a kezem, nem fáj a nyakam, nem fázok, nem kényelmetlen és még nagyon hosszú a sor, hogy mennyire szeretem a "desktop" PC-met ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.17. 21:14:43
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
"A személyi számítógép (angolul personal computer, PC) olyan számítógép, amely nem egy központi számítógép terminálja (munkaállomása), hanem önálló, egyetlen személy (az ún. végfelhasználó) által kezelt, hordozható méretű gép, saját billentyűzettel, processzorral, operatív memóriával és monitorral. "
Szóval a Gartner nevű piackutató cég szakmai felkészültsége lassan de biztosan olyan magasságokba emelkedik, hogy ha így halad akár még egy hangya lábát is eltörhetik hamarosan. <#eplus2>#eplus2>
https://fxmason.blogspot.com/
Aztán akkor még azt se felejtsük el, hogy mennyivel gyorsabban lehet gépelni rendes fizikai billentyűzeten, meg nagy méretű kijelzőn egérrel navigálni.
most vettem amugy egy nagyon ocska tablet arabol egy 5 eves notepadet, es igaz hogy tok szar a szovegbevitel de megiscsak jobb mint a tableten 😊
ezt nyilván te is úgy értetted igazából, hogy "felveszem az asztalról, megnyomok egy gombot, majd 15 perc összevissza tapicskolás meg ki-/be- zoomolgatás után , miután merevgörcs állt a tenyerembe, megjön az eszem, és visszaülök a PC-hez, az egér + bill csodás kombinációjához. aztán már csak az érintőképernyőt kell átlátszóvá varázsolni ismét (+5 perc)"
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kíváncsi vagyok,hány százalékuk jár hosszabb tárgyalásokra,amire e cikk utal!
Bérbe vehet? reklámfelület...