9
-
#9 vajon miért is nem alkalmaznak téged?
/sarcasm -
gybfefe #8 Szerintem 5 hónap a börtönben és te is kibux a szexistákon :-D -
SupraMKIII #7 Hát, pl. a kereső része egy nulla.
Nincsennek kategóriák: az a pár darab inkább csak ront mint segít (együtt van a android az az X86, a mac, az iphone, a blackberry, meg minden, amit valaha valamin le lehetett futtatni). Nincsennek nyelvi szűrési lehetőségek, stb,stb,stb.
Ha keresel valamit, akkor a nulla találat pont úgy néz ki, mint amikor még nincs meg a keresés eredménye.
Soroljam még? Mind-mind amatőr, idióta, és egy gyakorlott programozó által órák vagy percek alatt kijavítható hibák. -
god25 #6 Tényleg. Eddig fel sem tünt, hogy nincs. Jó ideje már a kickass.so oldalt használom, ha keresek vmit. Az ezt.tv-t azért hiányoltam egy ideig, de ahelyett meg van az 1337x.to -
FoodLFG #5 Szexista? És ettől miért is lesz rosszabb a piratebay? Sikerült megtalálni a lényeget és az összefüggéseket Sunde barátunknak, látom... xD
Szerintem ezt a cikket hozza le az indexes velvet is. Majd a sok kis kocka ebből a példából okulva jól megtanulja, hogy nem szabad nőket erőszakolni. X'D
Ők ilyen "logikus" összefüggésekben gondolkodnak arrafelé, ugye. -
Kotomicuki #4 Nyilván, a hatóságok által túlzásba vitt meghurcoltatás és az elhangzott, homályos fenyegetések is szerepet játszanak a "Pálfordulásban", ennek ellenére "túlzásnak" tartom a nyílt szembefordulást a saját kreálmánnyal. -
lammaer #3 Pont tegnapp jutottak eszembe a börtönben csücsülő Piratebay csókák. 5 hónap mondjuk nem nagy idő, de én biiztos nem ülnék be a dutyiba csak azért hogy mások torrentezgethessenek.... :) -
Tarathiel2 #2 Igaz, de mégis miben kellett volna fejlődnie? Nekem pl. tökéletesen megfelelt, hogy letöltöttem az adott témában az első lila vagy zöld koponyával jelölt torrentet, soha nem okozott csalódást. -
SupraMKIII #1 Valljuk be, ebben azért van igazság.
Persze, az oldal kinézete egyszerű, de ez a google-re is igaz, és mivel ingyenes, nyilván lesznek rajta reklámok.
De hogy semmit nem fejlődött, az tény.
(a lányokról szóló vádakra nem tudok mit mondani. Természetesen a keresés és egyéb funkciót is csak a hírverés miatt próbáltam ki, és semmi illegálisat nem töltöttem még le róla. Soha. :-) )