9
 • RAZOR27
  #9
  vajon miért is nem alkalmaznak téged?

  /sarcasm
 • gybfefe
  #8
  Szerintem 5 hónap a börtönben és te is kibux a szexistákon :-D
 • SupraMKIII
  #7
  Hát, pl. a kereső része egy nulla.
  Nincsennek kategóriák: az a pár darab inkább csak ront mint segít (együtt van a android az az X86, a mac, az iphone, a blackberry, meg minden, amit valaha valamin le lehetett futtatni). Nincsennek nyelvi szűrési lehetőségek, stb,stb,stb.
  Ha keresel valamit, akkor a nulla találat pont úgy néz ki, mint amikor még nincs meg a keresés eredménye.
  Soroljam még? Mind-mind amatőr, idióta, és egy gyakorlott programozó által órák vagy percek alatt kijavítható hibák.
 • god25
  #6
  Tényleg. Eddig fel sem tünt, hogy nincs. Jó ideje már a kickass.so oldalt használom, ha keresek vmit. Az ezt.tv-t azért hiányoltam egy ideig, de ahelyett meg van az 1337x.to
 • FoodLFG
  #5
  Szexista? És ettől miért is lesz rosszabb a piratebay? Sikerült megtalálni a lényeget és az összefüggéseket Sunde barátunknak, látom... xD

  Szerintem ezt a cikket hozza le az indexes velvet is. Majd a sok kis kocka ebből a példából okulva jól megtanulja, hogy nem szabad nőket erőszakolni. X'D
  Ők ilyen "logikus" összefüggésekben gondolkodnak arrafelé, ugye.
 • Kotomicuki
  #4
  Nyilván, a hatóságok által túlzásba vitt meghurcoltatás és az elhangzott, homályos fenyegetések is szerepet játszanak a "Pálfordulásban", ennek ellenére "túlzásnak" tartom a nyílt szembefordulást a saját kreálmánnyal.
 • lammaer
  #3
  Pont tegnapp jutottak eszembe a börtönben csücsülő Piratebay csókák. 5 hónap mondjuk nem nagy idő, de én biiztos nem ülnék be a dutyiba csak azért hogy mások torrentezgethessenek.... :)
 • Tarathiel2
  #2
  Igaz, de mégis miben kellett volna fejlődnie? Nekem pl. tökéletesen megfelelt, hogy letöltöttem az adott témában az első lila vagy zöld koponyával jelölt torrentet, soha nem okozott csalódást.
 • SupraMKIII
  #1
  Valljuk be, ebben azért van igazság.

  Persze, az oldal kinézete egyszerű, de ez a google-re is igaz, és mivel ingyenes, nyilván lesznek rajta reklámok.

  De hogy semmit nem fejlődött, az tény.
  (a lányokról szóló vádakra nem tudok mit mondani. Természetesen a keresés és egyéb funkciót is csak a hírverés miatt próbáltam ki, és semmi illegálisat nem töltöttem még le róla. Soha. :-) )