gybfefe#8
Szerintem 5 hónap a börtönben és te is kibux a szexistákon :-D
SupraMKIII#7
Hát, pl. a kereső része egy nulla.
Nincsennek kategóriák: az a pár darab inkább csak ront mint segít (együtt van a android az az X86, a mac, az iphone, a blackberry, meg minden, amit valaha valamin le lehetett futtatni). Nincsennek nyelvi szűrési lehetőségek, stb,stb,stb.
Ha keresel valamit, akkor a nulla találat pont úgy néz ki, mint amikor még nincs meg a keresés eredménye.
Soroljam még? Mind-mind amatőr, idióta, és egy gyakorlott programozó által órák vagy percek alatt kijavítható hibák.
god25#6
Tényleg. Eddig fel sem tünt, hogy nincs. Jó ideje már a kickass.so oldalt használom, ha keresek vmit. Az ezt.tv-t azért hiányoltam egy ideig, de ahelyett meg van az 1337x.to
FoodLFG#5
Szexista? És ettől miért is lesz rosszabb a piratebay? Sikerült megtalálni a lényeget és az összefüggéseket Sunde barátunknak, látom... xD
Szerintem ezt a cikket hozza le az indexes velvet is. Majd a sok kis kocka ebből a példából okulva jól megtanulja, hogy nem szabad nőket erőszakolni. X'D
Ők ilyen "logikus" összefüggésekben gondolkodnak arrafelé, ugye.
Kotomicuki#4
Nyilván, a hatóságok által túlzásba vitt meghurcoltatás és az elhangzott, homályos fenyegetések is szerepet játszanak a "Pálfordulásban", ennek ellenére "túlzásnak" tartom a nyílt szembefordulást a saját kreálmánnyal.
lammaer#3
Pont tegnapp jutottak eszembe a börtönben csücsülő Piratebay csókák. 5 hónap mondjuk nem nagy idő, de én biiztos nem ülnék be a dutyiba csak azért hogy mások torrentezgethessenek.... :)
Tarathiel2#2
Igaz, de mégis miben kellett volna fejlődnie? Nekem pl. tökéletesen megfelelt, hogy letöltöttem az adott témában az első lila vagy zöld koponyával jelölt torrentet, soha nem okozott csalódást.
Persze, az oldal kinézete egyszerű, de ez a google-re is igaz, és mivel ingyenes, nyilván lesznek rajta reklámok.
De hogy semmit nem fejlődött, az tény.
(a lányokról szóló vádakra nem tudok mit mondani. Természetesen a keresés és egyéb funkciót is csak a hírverés miatt próbáltam ki, és semmi illegálisat nem töltöttem még le róla. Soha. :-) )