3
  • Ender Wiggin #3
    Másfél év után sem sikerült javítani a hülyeségeket...
  • 0sm
    #2
    Thx az infót, a cikkíró meg húzzon fitymát a fejére. ;)
  • jocking
    #1
    Szerintem inkább vedd le ezt az irományt, mert úgy baromság az egész, ahogy van. Full lerí róla, hogy a büdös életben nem hallottál még az Ets2-ről, ami a kisebb baj, a nagyobb, hogy utána sem néztél semminek, csak leírtad a hülyeséget.

    - Nem a Déli-Sarkról indul a fuvarozás (Mit is keresnénk a Déli-Sarkon, hisz a Mikulás bizonyos folklórok szerint az ÉSZAKI-SARKON lakik...). A játék Európában játszódik.

    - Az SCS Polar Express Holiday Event alapja, hogy az SCS fejlesztőcég főhadiszállásától (Prága) az Északi-Sarkig vont távolságot (~4000 km) kell levezetni, karácsonyi ajándék rakománnyal. Mindegy, hova viszed, a lényeg, hogy karácsonyi ajándék legyen a rakomány, és vigyél annyi fuvart, amennyiből összejön ez a távolság (EURÓPÁBAN, nem a Déli-Sarkon, de még csak nem is az Északi-Sarkon...)

    - Aki teljesíti az eventet, kap 2-3 egyedi festést a kamionjához. A hírben erről egy büdös szó nincs, pedig elég fontos információ... Itt is látszik, hogy a cikkbe beszúrt linkekre még csak véletlenül sem kattintott a szerző.

    - A játék több, mint 1 éve jelent meg. Akkor mi a tökömnek írni az "új" fícsörökről? Amiknek ráadásul a fele nem igaz, nincs a játékban. Jó lett volna olyan forrás alapján hírt írni, ami nem pre-release propaganda ígéreteket tartalmazott...

    Mindenesetre amit csak el lehetett baszni ebben a hírben, azt sikerült, direkt sem sikerülhetett volna jobban. Ha ez volt a cél, akkor grat. Ha nem, akkor én az író helyében inkább magamba néznék, és legközelebb megpróbálnék utána nézni dolgoknak, mielőtt írok róluk (vagy ha csak szimplán leszarom a témát, akkor inkább nem írok róla semmit, de hülyeséget semmiképpen nem).