A galaxis őrzői 2 nem kapcsolódik össze a Bosszúállókkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a képregényfilm szériából a Thor vonal jött be eddig legjobban, persze a többi is nézhető, de jelentősen egyik sem jobb a másiknál.
Hát pedig a kettőt nem összehozni nagy bűn, mikor mindkét univerzum igazi főellenfele Thanos a filmek szerint.
Mellesleg én szinkronosan láttam az összes marvel filmet és úgy is igazán jó popcorn mozik.
Mellesleg én szinkronosan láttam az összes marvel filmet és úgy is igazán jó popcorn mozik.
ez jó film, ellenben az avengers minden karaktere és a filmjeik egy oltári f..ság. kapcsolódjanak csak, remélem lesz star wars/star trek/barátok közt is.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Valójában a képregényekben is el vannak foglalva a saját dolgaikkal. Néha hozzájuk csapódik egy-egy Földön is ismert hős (Vasember egy időben), vagy ők segítenek ki, de a nagyon nagy történetfolyamokon kívül semmi egyéb.
Például megesett, hogy az univerzum sorsát eldönteni hivatott, irgalmatlan háborúról a Földön kb. senki nem is tudott, a hazatérő hősöknek annyit sem mondtak, hogy fapapucs.
Például megesett, hogy az univerzum sorsát eldönteni hivatott, irgalmatlan háborúról a Földön kb. senki nem is tudott, a hazatérő hősöknek annyit sem mondtak, hogy fapapucs.
"mindössze a földről kell gondoskodnia" - Szegény kicsi Föld
Magyarul nem láttam, angolul néztem, és jókat nevettem rajta. Azt bírom benne, hogy egy röpke pillanaton kívül nem veszi komolyan magát a film, és az a kis jelenet is bagatel. Szóval, egy élvezetes másfél óra volt, és ennyit is vártam tőle az előzetesek alapján. Feladat teljesítve 😉
Nem értem miért szidja mindenki ezt a filmet. Ez egy nagyon jó pop-corn film volt humorral megspékelve. Fogadni merné,k hogy sokan szinkronosan nézték és hát elbalkánosított párbeszédek mellett valóban fárasztó lehet a film 😊
Szerintem a Bosszúállók 3-ban lesz a crossover, már alig várom 😄
hogyhogy mi lenne? még nagyobb gáz. és még azt is lehetne fokozni
Elég nagy faszság mindegyik külön külön is, mi lenne ha összeolvadnának?