Ez tényleg az utolsó A hobbit 3-előzetes - és olyan is lett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vegyék elő a Szilmarilokat. Maximum valami epic-project keretében, sorozatként, évadonként 25 rész (minimum egy órásak) 5évig. Gyűrűk Ura-szintű látványvilággal (bár még szerintem kevés ez a CGI ehhez a projecthez, kurva drága lenne) természetesen nem szétollózva és elbarmolva a dramaturgiát. Valahogy így lehetne talán (!) értelme, egyébként meg ne. Olvassák el szépen a kis tudatlanok, sokkal jobb az úgy 😊
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2014.12.16. 15:48:37
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2014.12.16. 15:48:37
Hatalmas pont 😊 Na ezért van hogy kb 20 filmből egyet ha megnézek. Felesleges romantikus szál, végtelenül fogyatékos karakterek, elcsépelt klisék.. Sok mozizót nem értek meg, mert nem hogy pénzt nem fizetnék a sok szarért, amit kiadnak, de még időt sem.
Meg a Húrin gyermekei is jöhet a végén. Egyébként a "marvelek" is jók lehetnének, ha normálisan lennének megcsinálva. Például elhagynák azt az ócska, amerikai nyálazást az olyasmikről, hogy hű de mekkora dolog, ha a szülő szereti a gyerekét meg viszont, vagy hogy milyen gyönyörű család ők így együtt. Az amerikai filmek nézhetetlenségét a gyogyós szintű történetvezetés, a teljesen lényegtelen, de kurva fárasztó sablonok erőltetése, meg hogy jaj de tisztelendő, ha annyira hülye a gyereked, hogy beledöglik az egész város, de mi így is, vele együtt nagyon szeretünk-féle förmedvények okozzák. Számomra.
Utoljára szerkesztette: emberz, 2014.12.15. 14:07:36
Utoljára szerkesztette: emberz, 2014.12.15. 14:07:36
Ha normális adaptációt akarnak csinálni egy könyvből akkor kb. 100 oldalanként lenne 1,5-2 óra, és még így is sok mindent kihagysz. Hobbit valóban hosszú lett pár helyen, de a látvány kárpótol.
(To everybody else): Egyébként meg lehet többet kellene olvasni a mai embereknek, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Egy rohadt jó közepes méretű (200-400 oldal) könyv ami izgalmas, és pörgős (nem Tolkien) az is lazán lehet 24-32 óra elfoglaltság, az ember ilyenkor ráébred, hogy 2 napig élményt tudott nyújtani egy könyv, erre meg jönnek az emberek, hogy uncsi a Hobbit. Esetleg próbáljátok meg ne csak nézni hanem látni is ami azon a kikúr* nagy vásznon van előttetek emberek, meg esetleg hallgatni a zenét, a hangokat.
Én meg azoktól az új filmektől hányok amik lerendeznek mindent 1,5 órában és örülj neki, hogy kapsz valamint.
Utoljára szerkesztette: TomecK, 2014.12.14. 22:57:20
(To everybody else): Egyébként meg lehet többet kellene olvasni a mai embereknek, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Egy rohadt jó közepes méretű (200-400 oldal) könyv ami izgalmas, és pörgős (nem Tolkien) az is lazán lehet 24-32 óra elfoglaltság, az ember ilyenkor ráébred, hogy 2 napig élményt tudott nyújtani egy könyv, erre meg jönnek az emberek, hogy uncsi a Hobbit. Esetleg próbáljátok meg ne csak nézni hanem látni is ami azon a kikúr* nagy vásznon van előttetek emberek, meg esetleg hallgatni a zenét, a hangokat.
Én meg azoktól az új filmektől hányok amik lerendeznek mindent 1,5 órában és örülj neki, hogy kapsz valamint.
Utoljára szerkesztette: TomecK, 2014.12.14. 22:57:20
Most, hogy már ez is lement, ideje elővenni a Silmarilokat, és csemegézni belőle - van mit, és ráadásul sokkal nagyobb szabadság is van a történet részleteivel kapcsolatosan. Sokkal epikebb sztori(részletek) vannak benne, amit szívesen néznék meg egy-egy 3 órás Jackson-féle fantasy filmekben...
http://www.taxierden.hu
Gollam is megmondta:
"móóóóckosz hobbitkák"
"móóóóckosz hobbitkák"
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Nem értem, hogy a Gyűrűk Ura könyvtirlógiából hogy nem csináltak még vagy 10 filmet. A Hobbit könyv-film tempójával összejött volna.
"Sokan nincsenek tisztában Tolkien világával ami nem csak a harcról és a pörgésről szól, hanem egy tökéletesen megalkotott fantasy világról ami kitér minden részletre. Mi lenne ezekkel az emberekkel ha el kéne olvasni egy Szilmarilok könyvet? De hozhatnám példának a Gyűrűk ura trilógia könyveket is."
Maximálisan egyetértek, imádom Tolkien világát, szeretem nézni, hogy a könyv lapjai megelevenednek. Mondom húgomnak, hogy milyen fantasztikus volt az első rész, hogy nekem mennyire tetszett azt mondta mi volt benne jó, mert szerinte nagyon unalmas volt, tiszteletben tartom a véleményét, mert neki ez csak egy film, nem egy igazi a fantasy alapjait képző könyv alapján készült film.
Maximálisan egyetértek, imádom Tolkien világát, szeretem nézni, hogy a könyv lapjai megelevenednek. Mondom húgomnak, hogy milyen fantasztikus volt az első rész, hogy nekem mennyire tetszett azt mondta mi volt benne jó, mert szerinte nagyon unalmas volt, tiszteletben tartom a véleményét, mert neki ez csak egy film, nem egy igazi a fantasy alapjait képző könyv alapján készült film.
Huh, már majdnem azt hittem hogy kifordult a világ a sarkaiból, de aztán megláttam Ender Wiggin mocskolódását aztán megnyugodtam.
Sokan nincsenek tisztában Tolkien világával ami nem csak a harcról és a pörgésről szól, hanem egy tökéletesen megalkotott fantasy világról ami kitér minden részletre. Mi lenne ezekkel az emberekkel ha el kéne olvasni egy Szilmarilok könyvet? De hozhatnám példának a Gyűrűk ura trilógia könyveket is.
Jó lesz ez a film is mint az előző két rész.
Sokan nincsenek tisztában Tolkien világával ami nem csak a harcról és a pörgésről szól, hanem egy tökéletesen megalkotott fantasy világról ami kitér minden részletre. Mi lenne ezekkel az emberekkel ha el kéne olvasni egy Szilmarilok könyvet? De hozhatnám példának a Gyűrűk ura trilógia könyveket is.
Jó lesz ez a film is mint az előző két rész.
vagy nézzen marvel szennyet, az pörrrgős
XD
XD
Eddig egyik részt sem láttam,mert egyben akarom megnézni!!!
Remélem jó lesz😊
Remélem jó lesz😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Teljesen igazad van, még akkor is jó lenne nézni, ha semmiről sem szólna. Csodálatosan megkomponált látványvilága van. Olyan mesébe visz el, úgy mutatja be a mesebeli lényeket, amihez nagyon sokunk képzelete kevés lenne, ha csak könyveket olvasnánk...
Köszönet érte az alkotóknak!
Akinek meg nem tetszik, ne nézze meg! Esetleg csinálhat jobbat...
Köszönet érte az alkotóknak!
Akinek meg nem tetszik, ne nézze meg! Esetleg csinálhat jobbat...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
végre mehetek megint allig várom 😊
jó lesz mint a többi rész is !
jó lesz mint a többi rész is !
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
"mégis jó nézni megint a gyűrűk ura látványvilágát"
ami úgy néz ki, mint kimaradt jelentek, az első három filmből. ez az egész egy nagy szar, csatlakozom az első posztolóhoz.
ami úgy néz ki, mint kimaradt jelentek, az első három filmből. ez az egész egy nagy szar, csatlakozom az első posztolóhoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szerintem is meg kellene kövezni őket miért ostorral és őszökével kényszerítenek minket hogy megnézzük a filmet ja nem az megy be rá aki akar.
Sokan nem fogják fel hogy ez a film azért készült, mert sokan szeretik a gyűrűk ura világát és ez egy kicsit nosztalgia ezeknek a rajongóknak. Itt nincs váratlan fordulat mindenki tudja hogy mi lesz a film vége, de mégis jó nézni megint a gyűrűk ura látványvilágát.
Sokan nem fogják fel hogy ez a film azért készült, mert sokan szeretik a gyűrűk ura világát és ez egy kicsit nosztalgia ezeknek a rajongóknak. Itt nincs váratlan fordulat mindenki tudja hogy mi lesz a film vége, de mégis jó nézni megint a gyűrűk ura látványvilágát.
Ja, tényleg marha jó volt, ahogy a törpék ÉNEKELTEK ÉS DOBÁLTÁK AZ EDÉNYEKET az első részben. Nemár... A másodikban meg hajókáztak a hordókon, aztán a sárkánnyal ment a beszélgetés 20 percig, kb ennyi volt az akció... Itt már talán lesz valami csata is.
Jaaaaj, a könyv csak 200 oldal, hogy lehet ebből három részt csinálni? Ki nem szarja le, örülök, hogy megcsinálták, nagyon várom a harmadik részt. Biztos az is nagyszerű lesz.
Mindig megy a fanyalgás. Jó mozi volt az 1 - 2 is. Ez is az lesz.
Hát az első két rész után már ideje lenne annak az "egyetlen akciójelenetnek", mert eddig az énekléses nulla első rész és a "majdnem történik valami, de vége lesz a filmnek" második rész után már kéne valami történés...