Besült a közös Pókember-Bosszúállók mozifilm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivel gondolom már mindenki majd' megvész a kíváncsiságtól, miről is beszélek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. amikor azt a főgonosszt/minibosst (Thor testvére vagy mije tán) elkapja, majd belecsapkodja a betonba, pont a szentbeszéde kellős közepén
2. meg amikor orrbagyűri Thort, amikor az haverkodni akar vele

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

na jó, nem akarom én magam széttrollkodni, de tény ami tény, nem ugrálok a szuperhősös/képregényadaptációs filmekért (láttam nem egyet, és ezek is megerősítettek ebben)

nem érdekelnek az ilyen univerzumok és kész

ennek ellenére volt egy-két olyan mozzanat (egészen pontosan 2) pl. a Bosszúállókban, amik tetszettek. Hulk őszinte megnyilvánulásai a vége felé, azok jók voltak, jókat röhögtem rajtuk (a pozitív értelemben)

Amúgy "szitakőtő" Darázs (Janet van Dyne) az avengers egyik alapító tagja, sokáig a vezetője stb. ismét egy karakter, aki áldozatul esett a filmrendezők kreativitásának.

All we ever wanted was an answer...

kösz a választ

"Ha ezt nem tudod kb. semmit sem tudsz. "
ha te vagy más nem mondta volna meg, legalább "hülyén" és boldogan(!) halhattam volna meg

de így...

KickAss-ből csatlakozott az Avengers csapatához a Szitakötőember női alteregója miután Sziatakötőember átkerült egy quantumnyiláson egy másik univerzumba ahol egy dekvalánscsapdába kerülve létrejött a női alteregója.
Ha ezt nem tudod kb. semmit sem tudsz.
ki vagy mi a fene az a 4szárnyú szitakötőcsaj ottan a képen jobbra lent?

nem igazán vagyok benne ebbe a "kultúr"körbe, úgyhogy gőzöm nincs róla

belegondolni is borzalom, mivé lesz a világ, ha még ezt is belerakják valami filmbe

Ennyire nem jött be az Alkonyat? A harmadik része sem?
Na igen. Nem azért, mert még véletlenül se a képregény alapján dolgoznak. Bár az új filmek nagyságrendekkel jobbak ilyen szempontból, mint a korábbi trilógia, aminél rosszabb filmek csak az alkonyatok voltak, talán...
RAZOR27
Biztos azért szarok az új pók filmek mert korlátozzák szegény Webb-et.... biztos...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Hehh, ez volt a Sony egyetlen esélye, hogy részese legyen egy sikeres frachise-nak XD
Valahogy majdcsak túléljük...
"Besült a közös Pókember-Bosszúállók mozifilm "

muhe
muhe
muheheheheeh 😄DDD

(szerk.) "olvassatok" inkább képregényt 😄DD

(szerk.2) rakjátok őket egymás mellé, és találjatok ki valami egyedi történetet 😄D
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.11. 19:15:44