12
-
SirBubu #12 mivel gondolom már mindenki majd' megvész a kíváncsiságtól, miről is beszélek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. amikor azt a főgonosszt/minibosst (Thor testvére vagy mije tán) elkapja, majd belecsapkodja a betonba, pont a szentbeszéde kellős közepén
2. meg amikor orrbagyűri Thort, amikor az haverkodni akar vele
-
SirBubu #11 na jó, nem akarom én magam széttrollkodni, de tény ami tény, nem ugrálok a szuperhősös/képregényadaptációs filmekért (láttam nem egyet, és ezek is megerősítettek ebben)
nem érdekelnek az ilyen univerzumok és kész
ennek ellenére volt egy-két olyan mozzanat (egészen pontosan 2) pl. a Bosszúállókban, amik tetszettek. Hulk őszinte megnyilvánulásai a vége felé, azok jók voltak, jókat röhögtem rajtuk (a pozitív értelemben) -
HalálosHintalow #10 Amúgy "szitakőtő" Darázs (Janet van Dyne) az avengers egyik alapító tagja, sokáig a vezetője stb. ismét egy karakter, aki áldozatul esett a filmrendezők kreativitásának. -
SirBubu #9 kösz a választ
"Ha ezt nem tudod kb. semmit sem tudsz. "
ha te vagy más nem mondta volna meg, legalább "hülyén" és boldogan(!) halhattam volna meg
de így... -
Sliderx #8 KickAss-ből csatlakozott az Avengers csapatához a Szitakötőember női alteregója miután Sziatakötőember átkerült egy quantumnyiláson egy másik univerzumba ahol egy dekvalánscsapdába kerülve létrejött a női alteregója.
Ha ezt nem tudod kb. semmit sem tudsz. -
SirBubu #7 ki vagy mi a fene az a 4szárnyú szitakötőcsaj ottan a képen jobbra lent?
nem igazán vagyok benne ebbe a "kultúr"körbe, úgyhogy gőzöm nincs róla
belegondolni is borzalom, mivé lesz a világ, ha még ezt is belerakják valami filmbe -
zetortraktor #6 Ennyire nem jött be az Alkonyat? A harmadik része sem? -
Dewri #5 Na igen. Nem azért, mert még véletlenül se a képregény alapján dolgoznak. Bár az új filmek nagyságrendekkel jobbak ilyen szempontból, mint a korábbi trilógia, aminél rosszabb filmek csak az alkonyatok voltak, talán... -
#4 Biztos azért szarok az új pók filmek mert korlátozzák szegény Webb-et.... biztos... -
Cickány90 #3 Hehh, ez volt a Sony egyetlen esélye, hogy részese legyen egy sikeres frachise-nak XD -
kiralysanyi #2 Valahogy majdcsak túléljük... -
SirBubu #1 "Besült a közös Pókember-Bosszúállók mozifilm "
muhe
muhe
muheheheheeh :DDDD
(szerk.) "olvassatok" inkább képregényt :DDD
(szerk.2) rakjátok őket egymás mellé, és találjatok ki valami egyedi történetet :DD
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.12.11. 19:15:44