Eldőlt: az év legjobb előzetese az új Mad Max-trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Hát nem is tudom. Sztem a MadMax3-al lesz egy súlycsoportba.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Csakhogy ami a 80-as evekben all-leejtos volt, az ma mar...meh...
de a Butarobot 28-at az várod mint zállat ugye???
<#buck>#buck>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Csili vili robbanos fos .....
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
shaken, not stirred
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
robban, száguld, robban, széttörik, kopaszcsávók, robban, száguld, robban, robban
persze a szennyformerszek, avengerszek, galaxis őrzői és ilyesmik mellett ez is tuti siker lesz
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Pár hete néztem meg őket, hát... inkább elment. Nem szabad gyerekkori kedvencet felnőtt fejjel nézni, mert elveszik a varázs.
Egyébként szerintem a Doomsday is hasonló volt, mint a Mad Max. Pl. nekem tetszett.
Tom Hardy-nak remek filmjei vannak.
Szóval, minden adott egy jó filmhez. Mel Gibson, egy elhízott, zsidozó senki lett a szememben. Főleg, miután elhagyta az asszonyt, meg a féltucat gyerekét, egy 10 éves nőért. Ő nem hiányzik.
Filmet majd meglátjuk. Szerintem sem lesz egy iszonyat nagy film, inkább nézhető. És ez bőven elég. Persze én nem vagyok elvakult Mad Max rajongó, de hát ez van 😄
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
jó, hát a Táncoló talpak nyilván valami banánhéjnak tekintendő, azért ebből nehogy már messzemenő következtetéseket vonjunk le
a Babe2 meg (ez egyébként mi a szar?) nyilván elő- vagy utófutára (valamelyik a 2 közül) kellett hogy legyen a nagy filmeknek, mint pl. a MadMax
na ugye
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
De ez most eléggé teccik. XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
már vágják az erdőt 1-2 hónapja, biztos kemény tél lesz...
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Aztan jott a melyrepules:
Babe 2. - Kismalac a nagyvárosban
Táncoló talpak 2.
es most egy ujabb mad max, hat.. nem varunk sokat tole 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2014.12.11. 16:36:34
szerintem