A Microsoft lett a Rise of the Tomb Raider kiadója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totál meg tudom érteni a régi rajongókat. Csak azt mondtam, hogy nekem ez jön be, a régi nem. Nyilván nem a logikai feladványok hiánya/megléte miatt. Szeretem a logikai feladványokat. (egyébként 34 éves vagyok, nem mai fiatal...) De azon kívül minden másban több lett az új Tomb Raider. Azért is értem meg a régi rajongók problémáját, mert én a Final Fantasy sorozattal voltam így. A régieket imádtam. A 8. részt 3-szor is kijátszottam, pedig 70-80 óra a játékidő. Viszont a 13. részt már kiadták xbox-ra is, és borzasztó módon lebutították az egészet. Számomra élvezhetetlen lett, míg azok akik eddig nem is ismerték, szerették...
az új tomb raidert a mai fiatalok kedvelik (mert a mai gondolkodáshoz idomították), de az eladások alapján nem lett siker. nyilván a régi rajongók, akik "ettek rajta" valamit, mielőtt csak egy tucatjáték lett belőle, nem vették meg...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én mindig rühelltem a Tomb Raider-t. Egyszerűen nem értettem, hogy mit esznek rajta az emberek. Az új Tomb Raider viszont kimondottan tetszett. Örülnék hasonló folytatásnak, de XBOX ONE-t nem mostanában fogok venni...
tök mindegy, hogy lesz-e, a lényeg az lenne, hogy ezt a nyüszítő, önbizalomhiányos agyatlan gyilkológép, új Larát lecseréljék...és a játék újra fejtörős akcióvá váljon, ne pedig egy újabb FarCry/Assassins Creed-klón.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Tök jó lenne egy forrásmegjelölés, mert én sehol sem olvastam olyat, hogy nem lesz ps4 verzió. Épp arról van a linkelt cikkben szó, hogy az exkluzivitás időhöz kötött.
Pl. a StreetFighter esetében a Sony kerek perec elmondta hogy csak PS!-re jelenik meg. De a Tomb Raidernél nem olvastam ilyet. Ti honnan veszitek?
Pl. a StreetFighter esetében a Sony kerek perec elmondta hogy csak PS!-re jelenik meg. De a Tomb Raidernél nem olvastam ilyet. Ti honnan veszitek?